TAP Air Portugal járatok

TAP

Alegolcsóbb jegyeket közvetlenül a flytap.com oldalon vásárolhatja meg. A TAP Air Portugal repülőjegyek vásárlásakor javasoljuk, hogy kerülje a viszonteladókat és az aggregátorokat, de érdemes összehasonlítani az árakat más légitársaságokkal. Erre a célra például a skyscanner.com repülési metakereső motor használható.

Járatok keresése a flytap.com oldalon

Mikor vásároljon jegyet

A legalacsonyabb árak általában 2-4 hónappal az indulás előtt vannak. Nem kivétel azonban, hogy a TAP jóval, majdnem egy évvel előre is kínál kedvező repülőjegyeket.

Az ilyen jegyeket különösen a forgalmas időpontokban, például ünnepnapokon és karácsonykor érdemes megvenni.

Jegyárak

A TAP nagyon kedvező árakat kínál, és fő útvonalain gyakorlatilag nincs konkurencia. A Madeirára szóló menettérti jegyekért 200 euró körül lehet fizetni, a Dél-Amerikába Európából induló járatok 650 euróért, Észak-Afrikába pedig 400 euró körül.

Viteldíjosztályok

A TAP 2 standard tarifaosztályt kínál - turista és business osztály. A különböző osztályok aztán tovább differenciálódnak több csoportra, az úgynevezett fare families.

A magasabb árkategóriában magasabbak a viteldíjak. Az egyes kedvezményeket az ábrán látható táblázat mutatja:

Célállomások

A TAP Air Portugal Portugáliára, Észak-Afrikára, Latin-Amerikára specializálódott, és kedvező árú járatokat kínál Észak-Amerikába is. Konkrétan járatokat kínál a következő célállomásokra:

  • Lisszabon
  • Porto
  • Madeira
  • Azori-szigetek
  • Zöld-foki-szigetek
  • Brazília
  • USA
  • és számos európai város

Az utóbbi években a TAP a karibi térségbe - Punta Cana és Cancun - irányuló járatokra is szakosodott.

Route map

A legjobb módja annak, hogy megtudja, hová repül a TAP, az alábbi mellékelt légiforgalmi térképen vagy közvetlenül a légitársaság flytap.com/route-map weboldalán található.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.