TAP Air Portugal poggyász

TAP

A TAP Air Portugal légitársasággal utazva Ön legalább 2 darab kézipoggyászra jogosult ingyenesen.

Kézipoggyász

A jegyek ára minden esetben tartalmazza utasonként két darab kézipoggyász ingyenes szállítását. A poggyásznak a következő méretekkel kell rendelkeznie:

  • 55 x 40 x 20 cm, legfeljebb 8 kg súlyig
  • 40 x 30 x 15 cm 2 kg-ig

Erre a poggyászkedvezményre akkor is jogosult, ha a legolcsóbb Kedvezményes viteldíjat vásárolja meg.

Még nincs szállodája? Szerezzen kedvezményeket a Booking.com-on

Az Észak-Amerikába vagy Észak-Amerikából induló vagy oda tartó business osztályon utazóknak ugyanaz a kézipoggyász-kedvezmény jár. Az Európába, Afrikába vagy Dél-Amerikába tartó járatokon az üzleti osztályon utazók 2 nagyobb méretű kézipoggyászt és 1 kisebb méretű kézipoggyászt vihetnek magukkal.

Ha egynél több poggyászt visz be a kabinba, 70 eurós beszállási díjat kell fizetnie.

Feladott poggyász

A feladott poggyász a Basic viteldíjban és a feletti árban benne foglaltatik. Ha közvetlenül a flytap.com oldalon vásárol jegyet, a poggyász és a viteldíj opciók a jegy kiválasztása során jelennek meg.

A feladott poggyászra vonatkozó konkrét korlátozások a következők:

Belföldi járatok Európa és Marokkó közötti járatok Nemzetközi járatok
Discount - - -
Basic - - 23 kg
Classic 23 kg 23 kg 23 kg
Plus 2-szer 23 kg 23 kg 2-szer 23 kg
Executive 2-szer 32 kg 2-szer 32 kg 2-szer 32 kg
Top Executive 2-szer 32 kg 2-szer 32 kg 2-szer 32 kg

A poggyász utólag is megvásárolható a kedvezményes és a Basic viteldíjakhoz. Egy Európán belüli utazás esetén azonban kb. 30 eurót, interkontinentális járat esetén pedig akár 100 eurót is felszámítanak.

A poggyásztérítés akkor éri meg, ha több fős csoportban utazik, és 1 db poggyász elegendő az utazáshoz. Ha minden utasnak szüksége van poggyászra, akkor érdemes olyan viteldíjat vásárolni, amely tartalmazza a szükséges számú feladott poggyászt.

Gyermekek és babakocsik poggyásza

A TAP Air Portugal ingyenesen szállítja a kisgyermekek számára a babakocsikat. Összecsukható babakocsit, autósülést vagy utazóágyat ingyenesen adhat fel.

Ha Basic vagy magasabb viteldíjjal repül, 2 év alatti gyermekekkel további 1 csomagot adhat fel legfeljebb 10 kg-ig. A 2 éves és annál idősebb gyermekek a választott viteldíjon felnőttként jogosultak a poggyászpótlékra.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.