Azores Airlines tájékoztató

Az Azores Airlines repülőgépe a Ponta Delgada repülőtéren

Az Azores Airlines klasszikus hálózati légitársaság, és ingyenes utasfelvételt kínál a repülőtéren.

Bejelentkezés a repülőtéren

A repülőtéri utasfelvételi szolgáltatás az Azores Airlines által kiszolgált összes repülőtéren ingyenes. A pultok nyitva tartási és zárási ideje a következő:

  • Belföldi járatok - a pult 120 perccel az indulás előtt nyit és 45 perccel zár (Lisszabonból induló járatok esetében 60 perccel az indulás előtt, Portóból induló járatok esetében 50 perccel az indulás előtt).
  • Nemzetközi járatok - a pult 180 perccel az indulás előtt nyit és 60 perccel zár (a Bostonból és a Zöld-foki szigetekről induló járatok esetében 75 perccel az indulás előtt zár).

Részletes időpontok, beleértve az Azores Airlines járatait is, a következő weboldalon találhatók: azoresairlines.pt/check-in/times.

Még nincs szállodája? Szerezzen kedvezményeket a Booking.com-on

Online bejelentkezés

Ön is bejelentkezhet online mobiltelefonján vagy számítógépén keresztül. A becsekkolás 48 órával az indulás előtt lehetséges, beszállókártyáját pedig legkésőbb 75 perccel az indulás előtt generálhatja.

A beszállókártyákat a telefonodon tarthatod, és a repülőtéren a mobiltelefonod képernyőjéről megmutathatod a QR-kódot.

A legkényelmesebb online check-inhez használja az Azores Airlines mobilalkalmazását.

Ülőhely kiválasztása

A járat hosszától és az ülés típusától függően 10 eurótól 50 euróig terjedő díj ellenében kiválaszthatja a repülőgépen az Ön által választott ülőhelyet.

Ha nem választ ülőhelyet, akkor egy véletlenszerűen kiválasztott ülőhelyet kap ingyenesen. Ha Ön egynél több személyből álló csoportban utazik, akkor a rendszer együtt fogja Önöket ültetni.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.