Azores Airlines járatok

Az Azores Airlines repülőgépe a Ponta Delgada repülőtéren

Jegyek az Azores Airlines légitársaságnál az azoresairlines.pt/en weboldalon keresztül. Mivel az Azores Airlines más légitársaságokkal is együttműködik, javasoljuk, hogy használja az eladói összehasonlítást a skyscanner.com keresőmotoron keresztül is, ahol mindig a légitársaság weboldalára kattintva választhat.

Jegyárak összehasonlítása a skyscanner.com oldalon.

Mikor vásároljon jegyet és árak

Az Azores Airlines repülőjegy árai a szabad helyek függvényében alakulnak. Minél forgalmasabb a járat, annál magasabb szokott lenni az ár, ami különösen igaz az USA-ba, Kanadába és a kontinentális Európába tartó hosszú távú járatokra.

A viteldíjak meglehetősen magasak, és az Azori-szigetekről Amerikába induló menettérti járatok ára átlagosan 800 eur és 2 000 eur között mozog.

A Ponta Delgadából Frankfurtba, Párizsba vagy Milánóba induló közvetlen járatok általában 400 eur és 600 eur közötti összegbe kerülnek.

A legolcsóbban az Azori-szigetek és a portugál szárazföld közötti útvonalakon lehet jegyet venni, ahol a legnagyobb a verseny, és egy Lisszabonba vagy Portóba szóló menettérti jegyet már 150 eurótól meg lehet vásárolni.

Viteldíjosztályok

A jegyeket 4 turistaosztályú és 2 Comfort tarifaosztályban árusítják.

A kényelmes, dönthető ülésekkel és bőséges kiszolgálással rendelkező business osztály Comfort csak az Airbus A321LR repülőgépeken érhető el, amelyeket főként az USA-ba és Kanadába közlekedő járatokon vetnek be.

 • Simple - Csak kézipoggyász, jegyváltás 100 eur-tól + felár a viteldíjig.
 • Basic - Kézipoggyász és feladott poggyász, jegyváltás 40 eur-tól + felár a viteldíj mértékéig
 • Flex - kézipoggyász és feladott poggyász, jegyváltás 40 eur + felár a viteldíjig, lemondás visszatérítéssel (lemondási díj 65 eur-tól).
 • Top - Kézipoggyász és 2 feladott poggyász, jegyváltás díjmentesen, lemondás visszatérítéssel (díjmentesen)

Úti célok és útvonaltérkép

Az Azores Airlines aktuális útvonaltérképe a következő weboldalon található: azoresairlines.pt/routes-and-schedules.

A légitársaság a következő repülőterekről a következő célállomásokra indít közvetlen járatokat:

 • Ponta Delgada PDL - Lisszabon, Porto, Faro, Frankfurt, Párizs, Barcelona, Milánó, London, Bilbao, Boston, New York, Toronto, Montreal, Praia.
 • Terceira TER - Lisszabon, Porto, Boston, New York, Toronto, Montreal, Oakland.
 • Horta HOR - Lisszabon
 • Pico PIX - Lisszabon
 • Santa Maria SMA - Lisszabon
 • Porto OPO - Ponta Delgada, Terceira, Boston, New York, Toronto, Boston, New York, Toronto
 • Funchal FNC - Boston, New York, Toronto
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.