Azores Airlines dióhéjban

Az Azores Airlines repülőgépe a Ponta Delgada repülőtéren

Az Azores Airlines, 2016-ig SATA International Airlines néven ismert portugál légitársaság, amelynek székhelye Ponta Delgada PDL, az Azori-szigetek legnagyobb repülőtere, de repül Terceiráról, Funchalból (Madeira), Lisszabonból és Portóból is.

Az Azores Airlines márkanév alatt a SATA Air Acores leányvállalata az Azori-szigetekről induló nemzetközi és hosszabb belföldi útvonalakon.

Szállásfoglalás az Azori-szigeteken

Az Azores Airlines repülőgépeit eredeti festésük különbözteti meg. A törzs nagy részén egy angol nyelvű felirat olvasható, amely egy szóval összefoglalja azt az érzést, amelyet az utazók az Azori-szigetekre látogatva éreznek. A flotta minden repülőgépének törzsén más és más felirat található.

A repülőgép kormányát egy stilizált sólyom díszíti, az a madár, amelyről az Azori-szigeteket elnevezték. A madár 9 geometriai alakzatból áll, amelyek a 9 Azori-szigetet szimbolizálják.

A vállalat flottája a legújabb Airbus A320neo, Airbus A321neo és Airbus A321LR típusú repülőgépekből áll, amelyek az Amerikába irányuló hosszú távú járatokra szolgálnak.

Azores Airlines
S4
IATA-kód
-
Szövetség
Portugal
Származási ország
01. 12. 1990
Megtaláltam

További tippek a repüléshez Azores Airlines

Akár először, akár többször repül a Azores Airlines oldalon, nézze meg hasznos tippjeinket és ajánlásainkat: