Perivolos

Perivolos

A Perivolos strand hivatalosan a leghosszabb strand Szantorinin, hossza közel 3 km, és közvetlenül kapcsolódik a Perissa strandhoz, amely együttesen egy több mint 5 km hosszú, összefüggő, sima homokos sávot alkot. A strand Agios Georgios kis üdülőhelyen található, de egy része benyúlik Perissába.

A legjobb szantorini tengerparti üdülőhelyek

Strand és úszás

Perivolos valamivel csendesebb, mint a szomszédos Perissa, de itt véget érnek a nagy különbségek. Ezt a strandot is fekete vulkanikus homok borítja, elég hosszú és széles, és még főszezonban sem zsúfolt. A tengerbe való bejárat elég meredek, de a víz nyugodt, és ritkák a nagy hullámok.

A Perivolos strand szinte teljes hosszában napozóágy- és napernyőkölcsönző, különböző vízi tevékenységek és egy kis út szegélyezi, számos tavernával, bárral és étteremmel. Összességében a környezet nagyon csendes, ugyanakkor teljes körű turisztikai szolgáltatásokkal.

Szállás Perivolos

Valamivel kevesebb szállásajánlat van, mint Perissában, és ezek drágábbak is. A főszezonban 2000 és 128 eur közötti árakkal kell számolni éjszakánként egy 2 ágyas szobában. Kiválasztjuk a legjobb szálláshelyeket Perivolos strandja közelében:

  • Villa Eleftheria - Egy gyönyörű és jó minősítésű aparthotel közvetlenül a tengerparton, 73 eur körüli árakkal.
  • Atlantis Beach Villa - egy gyönyörű 3*-os szálloda medencével és nagy kerttel Perissa és Agios Georgios között, közvetlenül a tengerparton.

Hogyan juthat el oda?

Agios Georgiosba a Fira - Perissa útvonalon kb. óránként indulnak buszok, az ár Fira felé kb. 2,20 eur.

Autóval is könnyen ide lehet jutni, bárhol ingyenesen lehet parkolni.

Mit érdemes megnézni

Fedezze fel az összes látnivalót Santorini-ban.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.