Szolgáltatások a repülőtéren Tirana

Tirana

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a tiranai repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Olcsó szállodák a tiranai repülőtér közelében

Internet és wi-fi

Awi-fi a repülőtér egész területén ingyenes és korlátlanul használható.

Ne késlekedjen azzal, hogy érkezéskor fizikai sim-kártyát vásároljon. Szerezzen gyorsan és egyszerűen albán adatforgalmi e-sim-kártyát az interneten. airalo.com.

Albánia nem tagja az EU-nak, ezért az európai sim-kártya-tulajdonosoknak itt teljes roamingdíjat kell fizetniük.

Üzletek és szupermarketek

Az érkezési csarnokban alapvető élelmiszereket és előre csomagolt bagetteket vásárolhat a praktikus Conad minipiacon, amely a nap 24 órájában nyitva van.

Egyébként a repülőtéren található üzletek választéka nagyon szegényes. A biztonsági ellenőrzés után egy nagyon kicsi vámmentes bolt, ékszerüzletek és könyvesboltok állnak rendelkezésre.

Éttermek

A repülőtéren korlátozott számú étterem található. Az árak lényegesen magasabbak, mint a városban szokásosak.

Kivételt képez a KFC fiók, amelyet közvetlenül a repülőtér fő kijáratánál talál, ahol az árak ugyanolyanok, mint mindenhol máshol. Sok étterem, köztük a KFC is, a nap 24 órájában nyitva van.

A biztonsági ellenőrzés után 3 kávézó, egy étterem a nyilvános területen és csak a KFC van. Az összes étkezési lehetőség listája megtalálható a repülőtér honlapján.

Poggyászmegőrzés

A tiranai repülőtéren nincs csomagmegőrző.

ATM-ek és pénzváltók

Az érkezési csarnokban két valutaváltó található, amelyek árfolyama hasonló a bankokban vagy a belvárosi pénzváltókban kapható árfolyamokhoz.

A következő bankok ATM-jei vehetők igénybe:

  • OTP Bank - a pénzfelvételi díj 500 körül van minden
  • Raiffeisen - a pénzfelvételi díj 600 körül van
  • TIA Bank - a pénzfelvételi díj 400 körüli
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.