Szállodák a repülőtér közelében Tirana

Tirana

A tiranai repülőtér egész éjjel üzemel, és különösen a Wizz Air és a helyi légitársaságok gyakran nagyon késő este érkeznek.

Szállodák a terminál közelében

Éppen ezért a repülőtér közelében több szálloda is található, ahol ideális esetben megszállhatsz, és reggel továbbutazhatsz a központba vagy a tengerhez.

  • hotel verzaci *** - A legolcsóbb, de abszolút pihentető szálloda. A repülőtértől kb. 10 perc sétára található a járda mentén, és egy éjszaka itt kb. 31 eur
  • n hotel by noshi **** - Kiváló minőség jó áron, a szálloda körülbelül 6 perc sétára van a termináltól, és az ára kb. 55 eur
  • best western premier ark hotel **** - ha a nemzetközi láncokat kedveli, szálljon meg ebben a szállodában, amely 2 perc sétára van a termináltól, árai a 70 eur
  • airport garden hotel *** - az ízléses, modern felszereltségnek és a termináltól való kb. 4 perc sétára lévő távolságnak köszönhetően ez a szálloda a legjobb minősítéssel rendelkezik a környéken található szállodák közül. Az árak kezdődnek 59 eur.

Szállodák Tirana központjában

Ha mégis úgy dönt, hogy éjszaka busszal utazik a központba, vagy kora reggel a központból a repülőtérre, a következő szállodák vannak a központban lévő buszmegállóhoz legközelebb: Tirana. lot boutique hotel by hotels and préférence **** (3 perc séta) vagy tirana international hotel **** (5 perc séta).

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.