Transzfer a repülőtéren Shannon

Shannon

Az írországi Shannon repülőtér egyetlen közepes méretű terminált használ, amely minden járat számára közös.

A terminál egy részét a biztonsági ellenőrzés után az amerikai induló járatok számára különítik el. Ön már a helyi repülőtéren átesik az amerikai bevándorlási ellenőrzésen, és az USA-ba érkezése után nem kell átesnie semmilyen útlevél-ellenőrzésen.

Ha az USA-ba repül, ideális esetben 2,5-3 órával a járat indulása előtt érkezzen meg a repülőtérre. Ha Shannonból csak Európába repül, akkor csak 1,5-2 órával az indulás előtt kell megérkeznie.

Szállások a következő repülőtér közelében: Shannon

Transzfer két járat között

Bár Shannon egy kis repülőtér, az USA-ba közlekedő járatainak köszönhetően nagyon jó átszállási pontként is szolgálhat.

A repülőtéren külön folyosó áll rendelkezésre az átszálló utasok számára, és ha van beszállókártyája egy csatlakozó járatra, nem kell elhagynia a tranzitzónát.

Ha leszállt a gépről, kövesse a Flight Connections jelzéseket, amelyek egy gyors biztonsági ellenőrzésen keresztül egyenesen az indulási kapukhoz vezetik.

A reális átszállási idő a repülőgépek között körülbelül 15 perc.

Ha feladott poggyásszal utazik, és saját maga gondoskodott a Shannonon történő átszállásról, akkor a poggyászát fel kell vennie, ki kell lépnie a tranzitterületről, és újra be kell jelentkeznie. Ha egy jeggyel átszáll, nem kell aggódnia a poggyászáért.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.