Szállodák a repülőtér közelében Montreal Pierre Elliott Trudeau

Montreal

Hol töltse az éjszakát egy kora reggeli repülőút előtt a montreali repülőtér közelében?

Éjszaka a terminálon - nyitvatartási idő

A montreali repülőtér nyilvános területe éjjel-nappal nyitva van, és a terminálon belüli éjszakázás sem jelent problémát.

A legcsendesebb a check-in pultok területén van, ahol hajnali fél négy körülig nagyon kevesen vannak. Itt azonban nem találsz kényelmes üléseket, így aludni csak a földön lehet.

A tranzitterületen, ahol kényelmesebb ülések vannak, nem lehet aludni.

Szállodák a terminál közelében

A teljes éjszakai alváshoz a közeli szállodák egyikét ajánljuk.

  • Marriott Montreal Airport **** - a szálloda közvetlenül kapcsolódik a terminálhoz, és a belső folyosón keresztül kevesebb mint 2 perc a gyaloglás.
  • L'Auberge de l'Aéroport Inn ** - a környék legolcsóbb szállodája 1,5 km-re található a termináltól, az ingyenes szállodai transzfer 30 percenként egyszer közlekedik.
  • Fairfield Inn & Suites Montreal Airport - a szálloda a termináltól 1,5 km-re, a vasútállomás mellett található, ingyenes szállodai transzfer 30 percenként egyszer közlekedik.

Szállodák Montrealban

Ha járata napközben indul vagy érkezik, Montreal belvárosában sokkal szélesebb körű szállodaválasztékot talál. Az árak hasonlóak a repülőtéri szállodákhoz.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.