Transzfer a repülőtéren Larnaca

Larnaca

A larnacai repülőteret egyetlen terminál szolgálja ki, amely az összes célállomásra közlekedő járatot kiszolgálja.

Olcsó szállodák Larnaca repülőtér közelében

Az első emelet az induló járatok számára van fenntartva, míg a földszint az érkező járatoké. A terminálban való tájékozódás nagyon egyszerű, és a repülőtér a közepes méretű, hatékony elrendezésű repülőterek közé tartozik. Így nem kell aggódnia a hosszú távolságok miatt a repülőgépekig.

Azuniós országokból érkezéskor , javasoljuk, hogy használja az automata kioszkokat, ahol beolvassa útlevelét vagy személyi igazolványát, egy darab papírt a fényképével, és átmegy az útlevél-ellenőrzésen.

Ebben az esetben a tisztviselő nem tesz fel kérdéseket (hacsak nincs kereszt a papíron/ érvénytelen fénykép), csak átadja a papírt, és ezzel felgyorsítja az egész útlevél-ellenőrzési folyamatot.

Átszállás a járatok között

A larnacai repülőtéren nagyon egyértelmű az átszállás, csak kövesse a "Kapcsolódó járatok" táblákat. Átszálláskor (ha a következő járatra jelentkezik be) nem kell elhagynia a tranzitzónát, azonban át kell mennie a biztonsági ellenőrzésen.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.