Szolgáltatások a repülőtéren Larnaca

Larnaca

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre Lárnaka repülőterén. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Olcsó szállodák Larnaca repülőtér közelében

Internet és wi-fi

Awifi ingyenesen és korlátozások nélkül elérhető. Csatlakozzon a "Repülőtér Free-Wifi" hálózathoz.

Ha uniós országbeli SIM-kártyát használ, akkor Cipruson ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint hazájában.

Ellenkező esetben gyorsan és egyszerűen szerezzen be adatforgalmi e-sim-et az airalo.com webhelyről.

Poggyászok tárolása

A poggyásztároló a check-in pultokkal egybeépített csarnokban található, "Különleges poggyászpult" felirattal van megjelölve. Ön a következő díjat fizeti 20 eur naponta.

Üzletek és szupermarketek

Az Xpress Mart minipiac italokkal és alapvető snackekkel az érkezési csarnokban, a taxikijáratnál található. Ez a bolt a nap 24 órájában nyitva van.

A biztonsági ellenőrzés után a Camden Food minimarketben még egy gyors élelmiszerbevásárlást is elintézhet.

A közterületen már nincsenek üzletek, de a tranzitzónában vannak vámmentes üzletek, divat, elektronikai vagy helyi termékek.

A larnacai repülőtéren található üzletek listáját a következő weboldalon találja: hermesairports.com/shop.

ATM-ek

ATM-ek nagy számban találhatók a repülőtér egész területén. Az ATM-ek túlnyomó többségét az Euronet ATM működteti, magas díjakkal (ha van eurószámlával rendelkező kártyája, a pénzfelvételi díja 4 eur. Devizaszámlával rendelkező kártyák esetében ez lényegesen magasabb!).

Keresse a díjmentes ATM-et, logikátlan módon az indulási csarnokban (1. emelet), amelyet a Bank of Cyprus üzemeltet.

Étterem

Éttermek és kávézók a biztonsági ellenőrzés után találhatók nagyobb számban, de két kávézó még az érkezési csarnokban is 24 órán át nyitva van.

Az ismert márkák közé tartozik a Costa Coffe a nyilvános területen, valamint a Burger King, a Ritazza, a Flocafé és a Segafredo a tranzitterületen.

A larnacai repülőtér összes éttermének listája: hermesairports.com/dine

Dohányzóhelyek

A tranzitterületen a Burger King étterem melletti szellőztetett dohányzóhelyiséget használhatja.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.