Szállodák a repülőtér közelében Koppenhága

Copenhagen

Korán reggel indul vagy késő este érkezik Koppenhágába? Minimalizálja az éjszakai közlekedéssel töltött időt, és maradjon a terminál közelében.

Szállodák közvetlenül a terminál mellett

Az egyetlen érkezési termináltól alig egy perc sétára két szállodában is megszállhat. A reptér kijáratától a recepcióig nem több mint 200 méterre van.

Az árak mindkét szállodában 150 eur és 200 eur között vannak éjszakánként.

Olcsó szállodák a környéken

A termináltól távolabbi, de a repülőtértől metróval/busszal 10 percen belül elérhető szállodákban 85 eur-tól alacsonyabb árakat kínálnak.

  • Best Western Plus Airport Hotel *** - 1 km-re a termináltól, a 36-os busz megállója közvetlenül a szálloda mellett található (6:00-tól 0:00-ig), vagy 400 méterre a Kastrup metróállomástól (24/7).
  • Scandic CPH Strandpark *** - 800 méterre a termináltól, egy megállóra az 5C vagy a 36-os busz.

Szállás a központban

A repülőtér és a városközpont közelsége (15 perc tömegközlekedéssel), valamint a metró és az 5C busz egész éjjeli üzemelése (20 perces intervallum) miatt azonban az éjszaka bármely szakában könnyen eljuthat a repülőtérre/ről a repülőtérre.

A Koppenhága központjában lévő szállások azonban általában ugyanolyan drágák vagy még drágábbak, mint a repülőtér közelében.

Hotelek megtekintése Koppenhága központjában

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.