Szolgáltatások a repülőtéren Hamburg

Hamburg

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a hamburgi repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Foglaljon szállást a hamburgi repülőtér közelében

Internet és wi-fi

Awi-fi korlátlanul és ingyenesen áll rendelkezésre. Csatlakozzon a "Hamburg Airport Free Wifi" hálózathoz.

Ha EU-s sim-kártyát használ, akkor Németországban ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint hazájában.

Ellenkező esetben gyorsan és egyszerűen szerezzen német adatforgalmi e-sim kártyát az airalo.com oldalon.

Poggyászok tárolása

A poggyászmegőrző a 2. terminálon az indulási területen található. Az egynapos szolgáltatásért a poggyász méretétől függően 5 eurótól 10 euróig terjedő összeget kell fizetnie.

Naponta 4:30-21:00 között tart nyitva.

Üzletek és szupermarket

Az EDEKA szupermarket a nyilvános terület központi csarnokában található. Naponta 6:00-22:00 óra között tart nyitva.

A gyógyszertár a nyilvános területen található, nyitvatartási ideje 8:00-19:00.

A vásárlási lehetőségeket a közterületen is elsősorban könyvesboltok, magazinok és újságárusok képviselik, de a virágüzlet is igénybe vehető.

A biztonsági ellenőrzésen való áthaladás után több duty free üzlet, valamint nagyobb számban divat-, ékszer- és óraboltok találhatók.

Az üzletek teljes listáját a repülőtér honlapján találja: hamburg-airport.de/shop.

Étkezési lehetőségek

A hamburgi repülőtéren éttermek, bisztrók és gyorséttermek széles választéka várja a vendégeket.

Ott vannak például a jól ismert McDonald's és Starbucks márkák, számos helyi étterem és kifőzde, és természetesen számos kávézó.

A nyilvános területen inkább olcsóbb kávézók vagy csak McDonald's és Starbucks, míg a biztonsági ellenőrzés után általában drágább éttermek és kifőzdék (pl. Marché Mövenpick) találhatók.

Egyetlen étterem sincs nyitva a nap 24 órájában. A zárás általában este 9 és hajnali 2 óra között van, és hajnali 5 óra körül nyitnak ki.

Az összes étterem listája a nyitvatartási időkkel együtt megtalálható a repülőtér weboldalán: hamburg-airport.de/eat-drink.

Zuhanyzók

A terminál központi részén, az "Airport Plaza" nyilvános területen található zuhanyzókat 10 eurós áron (samponnal együtt) használhatja. Az ár nem tartalmazza a törölközőt, ez további 10 eurós felárért vehető igénybe.

Keresse a "Hamburg Welcome Center" pultot.

ATM-ek és pénzváltók

A repülőtéren található pénzváltókat az "EC" üzemelteti, nagyon kedvezőtlen árfolyamokkal.

A repülőtér egész területén azonban nagyszámú, hagyományos német bankok ATM-jei találhatók, amelyekből külföldi kártyával biztonságosan lehet pénzt felvenni.

Ivóvíz

Az egész repülőtéren, mind a nyilvános, mind a tranzit területeken hideg ivóvizet kínáló kutak találhatók, amelyekből ingyenesen töltheti meg saját palackját.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.