Szállodák a repülőtér közelében Hamburg

Hamburg

Hol találom a legjobb szálláshelyet Hamburg repülőtér közelében?

Alvás a terminálon - nyitva tartás

A hamburgi repülőtér terminálja éjszakára 1:00-4:00 között zárva tart.

Azok az utasok, akik már a terminálon belül vannak, csak az érkezési csarnok nyilvános területén maradhatnak, de ott csak néhány karfás fémülés van, és az alvás rendkívül kényelmetlen.

Szállodák a repülőtér közelében

A kényelmes éjszakai tartózkodáshoz számos szálloda közül választhatunk a repülőtér környékén. A következő szállodák közvetlenül a terminál előtt találhatók, 2 perc sétával:

A közelben vannak más szállodák is, amelyek akár egyharmaddal olcsóbbak.

  • Courtyard Marriott Hamburg Airport **** - A repülőtértől kb. 850 méterre, a Fuhlsbüttel Nord metróállomásnál található szálloda saját ingyenes transzfert kínál a terminálhoz.
  • Kocks Hotel Garni *** - kb. 850 méterre a repülőtértől a Fuhlsbüttel Nord metróállomáson, a repülőtér a 292-es és 392-es tömegközlekedési buszokkal 3 perc alatt elérhető.
  • meinHotel ** - kb. 1000 méterre a repülőtértől a Fuhlsbüttel Nord metróállomáson, a repülőtér a 292-es és 392-es tömegközlekedési buszokkal 3 perc alatt elérhető.
  • B&B Hotel Hamburg-Airport ** - a repülőtértől kb. 1 100 méterre délre, a terminál a 292-es és 392-es tömegközlekedési buszokkal 3 perc alatt elérhető (Röntgenstrasse megálló).
  • Motel One Hamburg Airport *** - a repülőtértől kb. 1 100 méterre délre, a terminál a 292-es és 392-es tömegközlekedési buszokkal 3 perc alatt elérhető (Röntgenstrasse megálló).
 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.