Szolgáltatások a repülőtéren Drezda

Dresden

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a drezdai repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Olcsó szállodák a drezdai repülőtér közelében

Internet és wi-fi

Az ingyenes wi-fi 2 órán keresztül érhető el, utána automatikusan kikapcsol, de további 2 órán keresztül újra bejelentkezhet.

Ha egy uniós országból származó SIM-kártyát használ, akkor Németországban ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint a saját országában.

Egyébként az airalo.com oldalon gyorsan és egyszerűen szerezhetsz be adatforgalmi e-sim kártyát.

Poggyászok tárolása

A poggyászok tárolása önkiszolgáló boxok formájában történik a parkoló területén, a 00. szinten. Poggyászát a használt doboz méretének megfelelően 24 órán keresztül tárolhatja a következő címen 2 eur a címen. 4 eur.

Utazás gyermekekkel

A repülőtér nagyon jól felkészült és felszerelt a gyermekek számára. A biztonsági ellenőrzés előtt és után játszótereket talál, amelyekhez repülőtéri babakocsik is rendelkezésre állnak. Mindez természetesen ingyenes.

Üzletek és szupermarket

A repülőtér meglehetősen gyengén felszerelt üzletekkel. Nem találsz klasszikus szupermarketet vagy minipiacot élelmiszerekkel.

Van két ajándékbolt és a biztonsági ellenőrzés után egy duty free bolt.

Éttermek

A repülőtér nyilvános területén egy kávézó, egy pékség és egy bár található könnyű harapnivalókkal és meleg ételekkel.

A biztonsági ellenőrzés után csak kisebb harapnivalók állnak rendelkezésre. Felhívjuk figyelmét, hogy a legtöbb étterem csak reggel 7 óra körül nyit ki, ezért az első indulásokra hozzon magával otthonról harapnivalót.

ATM-ek és pénzváltók

A repülőtéren nincs pénzváltó iroda.

Az érkezési csarnok nyilvános területén két elterjedt német bank ATM-je található:

  • Postbank
  • Sparkasse

Megfigyelő fedélzet

A főterminál nyilvános területén az előtérre és a kifutópályára néző terasz ingyenesen látogatható.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.