Parkolás a repülőtéren Drezda

Dresden

A drezdai repülőtér saját létesítményeiben akár 4500 fedett és szabadtéri parkolóhelyet kínál. A parkolók több épületre és területre oszlanak, és a terminálhoz kapcsolódnak. Két rövidtávú parkoló is van az utasok kiszállítására és felvételére.

Rövid távú parkolás

A repülőtéren a PK1 és PK2 jelzésű parkolóhelyeken lehet kirakni vagy felvenni ismerősöket.

A PK1-es parkolóban a parkolás maximális időtartama 2 óra, és a parkolásért fizetni kell. 2 eur az első 30 percért, de legfeljebb 8 eur egy kétórás blokkért. A PK2-nél 15 percet ingyen tölthet, majd a következő 15 percért fizetni kell. 1,50 eur és egy órán át 3,50 eur. A napi díjszabás (3 vagy több óra) a következő 25 eur.

Hosszú távú parkolás

Használhatja a közvetlenül a terminálnál lévő parkolót vagy a kissé távolabbi szabadtéri parkolókat (mindig rövid sétatávolságra a termináltól). Az árak a parkolás időtartamától függően változnak. Például 4 napos parkolás esetén a parkolás ára 35 eur, de egy hét olcsóbb lesz.

A drezdai repülőtéren a legolcsóbb parkolást a P4A szabadtéri parkolóban kínálják a Super Lowcost tarifával. Ez azonban legfeljebb 7 napra van korlátozva. Az árak a következők:

  • 7-9 nap per 15 eur
  • 10-16 nap per 25 eur
  • 17-21 nap per 35 eur

Javaslom, hogy a parkolást előre foglalják le online, amikor a foglaláshoz díjat számítanak fel. 5 eur. Előfordulhat, hogy a helyszínen nincs több hely, különösen a nyári szünetben.

A repülőtéri parkolás lefoglalásához látogasson el a parken.dresden-airport.de weboldalra.

A környező magánparkolókban nincs olcsóbb parkolási lehetőség.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.