Szolgáltatások a repülőtéren Brüsszel Charleroi

Brüsszel

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a Brussels Charleroi repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és vásárolni?

Hotelek keresése Brüsszelben

Internet és wi-fi

Korlátlan ingyenes wi-fi áll rendelkezésre a repülőtér egész területén. Csatlakozzon a "Charleroi Airport Wifi" hálózathoz.

Ha egy uniós országból származó SIM-kártyát használ, akkor Belgiumban ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint a saját országában.

Ellenkező esetben az airalo.com oldalon gyorsan és egyszerűen szerezhet adatforgalmi e-sim kártyát.

Éttermek és kávézók

Az 1-es terminálon meglehetősen széles választékban találhatók harapnivalók és éttermek, köztük egy Starbucks kávézó és egy Burger King gyorsétterem.

A 2. terminálon mindössze két kis Airport Bar kávézó található.

Üzletek és szupermarketek

Az üzletek is főként az 1-es terminálon koncentrálódnak, ahol több vámmentes üzletet és ruhákat vagy utazási cikkeket árusító üzletet talál. A 2. terminálon csak egy kis vámmentes üzlet található.

Az 1-es terminál érkezési csarnokában található Louis Delhaize minipiacot látogathatja meg, amely 08:00 és 19:00 óra között tart nyitva.

Poggyászok tárolása

Az 1-es terminálon kívül találhatóak a legfeljebb 14 napig tartó poggyászmegőrzésre szolgáló szekrények.

24 órán keresztül fizetni kell 8 eur.

Váróterem

Van egy kis váróterem is, a The Lounge. A belépőjegy a repülőtér nyilvános területén lévő információs pultnál fizetendő, amely 30 eur (28 euronline fizetés esetén), és magában foglalja a könnyű frissítőket, a kényelmes székeket és az internet-hozzáférést 4 órán keresztül.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.