Szállodák a repülőtér közelében Brüsszel Charleroi

Brüsszel

Ha kora reggel indul vagy késő este érkezik, és nem szeretne a repülőtérre/ről való éjszakai közlekedéssel bajlódni, vegye igénybe a repülőtér közelében található szállodák egyikét.

Szállodák a terminál közelében

  • ibis Budget Charleroi Airport - árak a következő árakon 48 eur éjszakánként, a szálloda kb. 1 km-re van a termináltól, és térítés ellenében transzfert biztosít.
  • DC Hotel & Restaurant Charleroi Airport - árak a következő összegektől 55 eur éjszakánként, a szálloda kb. 1 km-re található a termináltól, és térítés ellenében transzfert biztosít.

Felhívjuk figyelmét, hogy a repülőtérre gyalogosan nem lehet eljutni, a terminál csak busszal, autóval vagy taxival érhető el.

Brüsszeli szállodák

Ha szélesebb körű szállásválasztékra vágyik, nézzen szét a városközpontokban. A repülőtérre azonban hosszabb utat kell beiktatnia, mivel a repülőtér körülbelül egy órányira van Brüsszel központjától.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.