Szállodák a repülőtér közelében Bogotá

Bogotá

Korán reggeli indulás vagy nagyon késői érkezés esetén a legnagyobb kényelem érdekében mindenképpen érdemes a repülőtéren éjszakázni.

A városközpontba reggel és este csak taxival lehet eljutni.

Éjszaka a terminálon - nyitvatartási idő

Az 1-es főterminál éjjel-nappal nyitva van, azonban legkorábban az indulás előtt 5 órával lehet a tranzitterületre jutni. Ha csak átszáll a repülőtéren, akkor még hosszabb időt tölthet a tranzitterületen.

A tranzitterület kényelmes az éjszakai tartózkodáshoz. A padló szőnyegpadlós, és sok helyen találsz kényelmes karosszékeket, amelyekre lefeküdhetsz.

A nyilvános területen is rengeteg csendes zóna van, de az ülések kevésbé kényelmesek, és előfordulhat, hogy a rendőrség ellenőrzi, hogy van-e beszállókártyája a reggeli járatra.

Szállodák a repülőtér közelében

A kényelmes éjszakai tartózkodáshoz válasszon a terminálokhoz közeli szállodák közül.

A főút mentén nagy nemzetközi szállodák találhatók, és az alább felsoroltak mindegyike ingyenes reptéri transzfert kínál. Az árak 75 és 100 usd között mozognak éjszakánként.

Olcsó szállás a közelben

A repülőtér közelében található jó minőségű nagy szállodák mellett (kb. 25 perces sétával elérhető) talál néhány nagyon olcsó helyi szállodát is, amelyek árai 25 usd-tól kezdődnek.

Jól minősített szállodákat sorolunk fel biztonságos környékeken, ahol akár sötétben is sétálhat.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.