Transzfer a repülőtéren Belgrád

Belgrád

A belgrádi repülőtér hivatalosan 2 terminállal rendelkezik, de a valóságban csak egy épületből áll. Az eredeti 1-es terminált és a valamivel újabb 2-es terminált a 2022-es nagyszabású felújítás után egy nagyobb épületben egyesítették és jelentősen kibővítették.

Foglaljon szállást a BEG repülőtér közelében

A repülőtér modern és jól áttekinthető. Az összes országból érkező utasok a földszinten, az indulási check-in pultok és az egyetlen központi biztonsági és útlevél-ellenőrzés az 1. emeleten található.

A reggeli (reggel 5:30 és 7:30 között) és az esti csúcsforgalomban (este 6 és 23 óra között) történő indulás esetén ideális esetben 2,5 órával az indulás előtt érkezzen a repülőtérre, mivel a biztonsági és útlevél-ellenőrzésnél a sorban állás akár 40 percet is elérheti.

A biztonsági ellenőrzés után az A. indulási kapu területén találja magát. Ha járata a C. indulási kapunál indul, körülbelül 10 percet kell gyalogolnia a folyosókon keresztül.

Transzfer a járatok között

Belgrád európai szinten fontos átszállási csomópont, köszönhetően a gyorsan növekvő Air Serbia légitársaságnak. Ez utóbbi igen sűrű útvonalhálózattal rendelkezik a Balkánon, de Nyugat- és Észak-Európában is, és az USA-ba is üzemeltet útvonalat.

A járatok jól ki vannak táblázva és jól szervezettek.

Jegyvásárlás az airserbia.com oldalon

Ha a "OSS" One-Stop-Security oldalon szereplő országból érkezik, Belgrádba érkezve közvetlenül az indulási kapu területén szállhat le. Így nem kell átmennie semmilyen útlevél- vagy biztonsági ellenőrzésen, és a repülőgépek közötti tényleges átszállás 5-20 percet vesz igénybe.

Ez az egyszerűsített eljárás az EU-ból vagy az USA-ból érkező összes járatra vonatkozik.

A más országokból érkező átszállások esetében továbbra is egy külön folyosón kell áthaladnia a biztonsági ellenőrzéshez. Útlevélellenőrzésre nem kerül sor. Ebben az esetben a repülőgépek közötti átszállás 20-35 percet vesz igénybe.

A fenti leírás akkor érvényes, ha Ön egy jeggyel átszáll, és nem kell újra becsekkolnia.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.