Szállodák a repülőtér közelében Belgrád

Belgrád

A belgrádi repülőtér regionális jelentőségű csomópont, kora reggeli indulásokkal és késő esti érkezésekkel. Hol lehet kényelmesen megszállni a környéken?

Éjszaka a terminálban - nyitvatartási idő

A terminál nyilvános és tranzit részlege is nyitva tart a nap 24 órájában, azonban nagyjából 1:00 és 3:00 között nem juthat át a biztonsági ellenőrzésen.

A nyilvános rész nagyon kényelmetlen az éjszakázáshoz, mivel szinte egyáltalán nincsenek ülőhelyek.

A tranzitrészleg a legcsendesebb az alagsorban lévő távoli indulási kapuknál, de itt csak karfás ülések állnak rendelkezésre.

Szállodák a repülőtér közelében

A repülőtér hatalmas bővítése ellenére a terminál közelében még mindig hiányoznak a szállodák.

A legközelebbi apartmanok és szállodák Surcin faluban találhatók, a repülőtértől mintegy 4 km-re délre.

  • Airport Hotel Garni *** - 4 km-re a repülőtértől, privát reptéri transzfert kínál 1 000 rsd-ért, nincs tömegközlekedési megálló a közelben.
  • Airport View Apartment - a repülőtérhez legközelebbi szállás (kb. 3,7 km) saját transzferrel 1 000 rsd-ért, a központ felé a buszmegálló kb. 500 méterre található.

Szállodák Belgrádban

A legtöbb szálláslehetőség Belgrád központjában található, ahol nagy multinacionális márkájú szállodák és kisebb helyi szállodák egyaránt vannak. Az árak éjszakánként 25 usd-tól kezdődnek.

Amennyiben reggel vagy este tömegközlekedéssel utazik a repülőtérre, javasoljuk, hogy a 72-es "Zeleni Venac" vonal végállomása közelében szálljon meg, amely reggel 4:00 órától éjfélig közlekedik.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.