Szolgáltatások a repülőtéren Belgrád

Belgrád

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a belgrádi repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Hotelek keresése Belgrád városában

Internet és wi-fi

Awi-fi a repülőtér egész területén ingyenes és korlátlanul használható.

Ne késlekedjen azzal, hogy érkezéskor fizikai sim-kártyát vásároljon. Szerezzen gyorsan és egyszerűen szerb adatforgalmi e-sim-kártyát az interneten. airalo.com.

Szerbia nem tagja az EU-nak, ezért az európai sim-kártyák tulajdonosainak teljes roamingdíjat kell fizetniük.

Üzletek és szupermarketek

Az 1-es terminál indulási várótermében található egy kis "Convenience Store" italokat és rágcsálnivalókat kínáló helyiség. Ez az üzlet a nap 24 órájában nyitva van.

A többi üzletet elsősorban a duty-free üzletek, divatbutikok vagy egy gyógyszertár (5:30-23:00) képviseli, mindez a biztonsági ellenőrzés után.

Étkezési lehetőségek

Az éttermek és frissítők a biztonsági ellenőrzés után az "A" kapu körüli központi területen vannak jobban elszórva. Az új "C" kapuk környékén csak egy kis kávézó és ital- vagy kávéautomaták találhatók.

A repülőtéren nem működnek ismert márkájú gyorsétteremláncok, csak kisebb kávézók és bisztrók.

A legtöbb étterem 5:00-20:00 között tart nyitva. A leghosszabb nyitva tartás a "Kapital" büfében van, amely az útlevélellenőrzés mögött található a tranzit indulási területen (4:00-0:00).

ATM-ek és pénzváltók

A fő érkezési csarnoktól jobbra lévő nyilvános területen több különböző bank ATM-jei találhatók.

Az érkezési csarnokban található valutaváltó fiókok általában nagyon kedvezőtlen árfolyamokat kínálnak.

Poggyászok tárolása

A belgrádi repülőtéren sem a poggyásztároló, sem az automata szekrények nem működnek.

Zuhanyzók

A belgrádi repülőtéren nem állnak rendelkezésre nyilvános zuhanyzók.

Repülőmúzeum

A termináltól kb. 5 perc sétára, egy nagy kör alakú épületben található az érdekes Repülőmúzeum. A múzeum naponta 09:00 és 17:00 óra között tart nyitva, kivéve hétfőnként, amikor zárva tart. A jegyek ára 350 rsd. A múzeum hivatalos weboldala: muzejvazduhoplovstva.mod.gov.rs.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.