Szolgáltatások a repülőtéren Asztana

Asztana

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre Asztana repülőterén. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Foglaljon 1 éjszakát Asztana repülőtéren

Internet és wi-fi

A wifi a nyilvános területen zökkenőmentesen működik, de a tranzitterületen kevésbé jól. Korlátlan és ingyenes.. Csatlakozzon az "OpenWiFi_NQZ" hálózathoz.

Ne fáradjon azzal, hogy fizikai sim-kártyát vásároljon érkezéskor. Szerezzen könnyen és gyorsan kazahsztáni adat e- SIM-et a weben. airalo.com.

Üzletek és szupermarketek

A 2. terminál érkezési csarnokában egy praktikus Galmart élelmiszer-szupermarket áll az Ön rendelkezésére, amely minden nap 9:00-23:00 óráig tart nyitva.

Az egyéb vásárlási lehetőségek a tipikus repülőtéri duty free árukat vagy helyi ajándéktárgyakat árusító üzletekre korlátozódnak.

A 2. terminál nyilvános területén egy éjjel-nappal nyitva tartó gyógyszertár is található.

Étkezési lehetőségek

Az asztanai repülőtér kávézók, egyszerű éttermek és bárok széles választékával rendelkezik. A biztonsági ellenőrzés után nagyobb a választék, és az árak itt akár többszörösei is lehetnek a szokásos kazahsztáni áraknak.

Az ismert márkák közé tartozik a Starbucks és a Segafredo, valamint a Pizzeria Del Gusto.

A legtöbb kávézó és étterem éjjel-nappal nyitva tart.

ATM-ek és pénzváltók

A nemzetközi terminál érkezési csarnokában több valutaváltó található, viszonylag jó árfolyamokkal. A kazah tenge általában a legelőnyösebb az euróval való átváltásra.

A pénzváltókon kívül a repülőtéren szó szerint tucatnyi ATM van elszórva az összes nagyobb kazah bank ATM-je, amelyek nemzetközi hitelkártyákat is működtetnek.

Poggyászok tárolása

Poggyászmegőrző mindkét terminálon található, mindig az 1. emeleten. Mindkét fiók éjjel-nappal nyitva van.

Az 1-3 napos tárolás ára 1 800 kzt, és csak készpénzzel lehet fizetni.

Dohányzó szobák

Mindkét terminálon szellőztetett dohányzóhelyiségek állnak rendelkezésre a biztonsági ellenőrzésen való áthaladás után is.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.