Szállodák a repülőtér közelében Alexandria

Alexandria

Mivel a repülőtér nagy távolságra van a városközponttól, az utazók gyakran keresnek szállást az Alexnadria repülőtér közelében.

A terminálon való éjszakázás

A terminálon való éjszakai tartózkodás nem lehetséges. Az épületbe a biztonsági ellenőrzésen keresztül lehet bejutni, és a biztonságiak csak 4 órával az indulás előtt engedik be az utasokat.

Szállodák a terminál közelében

Sajnos jelenleg nincsenek szállodák a terminál közelében vagy annak szomszédságában. Az új terminál építésével egy szállodakomplexum építését várták, de jelenleg (2025) még nem épült szálloda.

Szállodák Alexandriában

A legközelebbi nagyobb szállodák a repülőtértől kb. 5 km-re, a központtól keletre fekvő hosszú strandok közelében találhatók. Megemlíthetjük a következőket Hilton Alexandria King's Ranch Hotel ****, Alexandria központjától több mint 40 km-re található. Ez még a terminálhoz való transzfer lehetőségét sem kínálja.

Alexandria központjában saját tapasztalataink alapján a következőket ajánljuk Cherry Maryski Hotel **** tisztességes minőséggel és jó árral és elhelyezkedéssel.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.