SATA Air Acores poggyász

Dash 8 q-400 a Ponta Delgada repülőtéren

Ha a SATA Air Acores légitársasággal utazik, az Azori-szigeteken belüli, szigetek közötti járatokon mindig ingyenes feladott és kézipoggyászra jogosult.

Az Azori-szigeteken kívül az ingyenes poggyászok száma a választott viteldíjtól függ.

Kézipoggyász

A kézipoggyász minden járaton, 2 darab kézipoggyász mennyiségben mindig benne van a viteldíjban. A teljes súly nem haladhatja meg a 8 kg-ot.

A SATA járatokon a kézipoggyász megengedett maximális méretei a következők:

  • 55x40x20 cm
  • 40x30x15 cm

Mivel a SATA Air Acores által üzemeltetett viszonylag kis repülőgépeken korlátozott a hely, fontos, hogy szigorúan tartsa be a poggyász méreteit, és ha túllépi azokat, ingyenesen adja fel a csomagját.

A méreteket akár csak néhány centiméterrel is meghaladó keménytáskák egyszerűen nem férnek be az utastérbe.

Feladott poggyász

Az Azori-szigeteken belüli szigetközi járatok esetében a feladott poggyász mindig benne van a jegyárban. Minden járatra ugyanaz a szabály vonatkozik, hogy a poggyász súlya nem haladhatja meg a 23 kg-ot.

Az Azori-szigetekről Madeirára és a Kanári-szigetekre közlekedő járatokon a legolcsóbb "Simple" viteldíj nem tartalmazza a feladott poggyászt. A feladott poggyász a legkedvezőbb árat a drágább "Basic" tarifa tartalmazza.

Hasonlítsa össze a jegyárakat a skyscanner.com oldalon.

Gyermekpoggyász és babakocsi

A SATA Air Acores kisgyermekek számára ingyenesen szállít babakocsit. Összecsukható babakocsit, gyermekülést vagy utazóágyat ingyenesen adhat fel.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.