Air France járatok

Air France

Az Air France hálózati légitársaság, amely két fő csomópontján, a párizsi Charles de Gaulle CDG és az Orly ORY repülőtéren kínál csatlakozó járatokat.

Látogasson el az airfrance.com weboldalra a legszélesebb körű ajánlatokért, és vásárolja meg jegyeit most. A jegyárak általában 3-4 hónappal az indulás előtt a legalacsonyabbak. Az Air France a legdrágább jegyeket a nyári szünetben és karácsony környékén kínálja.

Viteldíjosztályok

Az Air France 4 standard utazási osztályt kínál: turista, prémium turista, business és első osztály. A különböző osztályok aztán tovább differenciálódnak több csoportra, az úgynevezett fare families.

Az első osztály csak bizonyos repülőgéptípusokon és csak bizonyos útvonalakon, jellemzően Párizsból induló hosszú távú útvonalakon, kivéve bizonyos afrikai, amerikai vagy karibi útvonalakon kínálja az Air France.

A magasabb díjosztály esetén a viteldíjak magasabbak.

Az Air France úti céljai

Az Air France a legtöbb nemzetközi járatát a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről üzemelteti, míg az Orly repülőtér fontos bázisként szolgál a belföldi járatok, valamint a francia tengerentúli megyékbe, például Martinique-ra, Guadeloupe-ra és Réunionra irányuló útvonalak számára.

Az Air France széleskörű úticél-portfólióval rendelkezik, különösen Európa nyugati felében, az Egyesült Államokban, Afrika egész területén és a Távol-Keleten.

Az Air France gyakran kínál kedvező árakat Európa és Észak-Amerika között vagy Európán belül, ahol a legtöbb célállomást az Egyesült Királyságban, a skandináv országokban, Olaszországban, Franciaországban és Németországban kínálja.

Számos afrikai célállomásra gyakran az Air France az egyetlen elérhető opció.

Az Air France összesen mintegy 230 célállomásra repül, közel 100 országba.

A legérdekesebbek az Európán kívüli célállomások, amelyeket az európai útvonalak sűrű hálózata lát el.

  • Észak-Amerika: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, Montreal, New York, Ottawa, Quebec City, San Francisco, Seattle, Toronto, Vancouver, Washington.
  • Latin-Amerika + Karib-térség: Bogota, Buenos Aires, Cancún, Cayenne, Fortaleza, Guadeloupe, Havanna, Lima, Martinique, Mexikóváros, Panama-város, Port-au-Prince, Rio de Janeiro, San José, Santiago de Chile, Sao Paulo, St. Maarten.
  • Ázsia: Bangalore, Bangkok, Peking, Chennai, Doha, Újdelhi, Dubai, Kuvait, Ho Si Minh-város, Hongkong, Malé, Mumbai, Oszaka, Sanghaj, Szingapúr, Szöul, Tokió.
  • Afrika: Abidjan, Abuja, Accra, Algír, Antananarivo, Bamako, Bangui, Banjul, Brazzaville, Kairó, Fokváros, Casablanca, Conakry, Cotonou, Dakar, Dar Es Salaam, Dzsibuti, Douala, Freetown, Kinshasa, Lagos, Libreville, Lomé, Luanda, Malabo, Marrakech, Mauritius, Monrovia, Nairobi, N'Djamena, Niamey, Nouakchott, Oran, Ouagadougou, Pointe Noire, Port Harcourt, Rabat, Réunion, Tanger, Tunisz, Yaoundé, Zanzibár, Tangier, Tunisz, Nairobi, Nairobi, N'Djamena, Nouakchott, Oran, Pointe Noire, Port Harcourt, Rabat, Réunion, Tangier, Yaoundé, Zanzibár.
  • Óceánia: Papeete
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.