Transzfer a repülőtéren Velence

Velence

A velencei Marco Polo repülőtér csak egy terminált üzemeltet, amely közös az összes induló és érkező járat számára. A repülőtér jól áttekinthető, de szűkös, és gyakran nagy a tömeg.

A check-in, a biztonsági ellenőrzés vagy az útlevélvizsgálat azonban elegendő kapacitással rendelkezik, és ritkán alakulnak ki hosszú sorok.

Különösen a biztonsági ellenőrzés mögött van súlyos ülőhelyhiány, ami arra kényszeríti az utasokat, hogy az egyik étteremben foglaljanak helyet.

Szállodák megtekintése Velencében

Az érkezési terület a földszinten található. A check-in pultok a földszinten a jobb szélső oldalon találhatók (például easyJet, amerikai légitársaságok, Emirates), majd néhány pult az 1. emeleten.

Abiztonsági ellenőrzőpontok az 1. emeleten találhatók. Túl balra van egy biztonsági ellenőrzőpont, amely csak az USA-ba tartó közvetlen járatoknak van fenntartva (nincs változás), jobbra pedig egy biztonsági ellenőrzőpont, amely minden más járatra közös.

A biztonsági ellenőrzőpont után található a terminált schengeni és nem schengeni területre osztó útlevélellenőrzés.

A terminál térképe letölthető a repülőtér hivatalos honlapjáról.

Átszállás a járatok között

Bár a velencei repülőtér nem túl gyakori átszállási pont, ha mégis átszállna itt, az nagyon egyszerű.

Ha egy jegyen vásárolt garantált átszállással rendelkezik, vagy ha egyedül száll át, de feladott poggyász nélkül, akkor egyáltalán nem kell elhagynia a tranzitterületet. Csak kövesse a "csatlakozó járatok" táblákat.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.