Szolgáltatások a repülőtéren Velence

Velence

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a Velencei Marco Polo repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és vásárolni?

Internet és wi-fi

A "Venezia Airport Free WiFi" hotspoton keresztül ingyenesen és korlátozások nélkül csatlakozhat a wifi hálózathoz.

Ha EU-s sim-kártyát használ, akkor Olaszországban ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint hazájában.

Ellenkező esetben gyorsan és egyszerűen szerezzen adatforgalmi e-sim kártyát az airalo.com oldalon.

Szállodák megtekintése Velencében

Poggyászok tárolása

A csomagmegőrző a terminál érkezési kijáratától balra, kb. 100 méterre található a terminálon kívül 6:00 és 21:00 óra között. Egy egész napos tárolás 12 eurót, majd 6 órára 7 eurót kell fizetni.

Éttermek és üzletek

Az éttermek és kávézók a biztonsági ellenőrzés után szélesebb körben elérhetők. Ezek általában kisebb helyi üzletek, és a velencei repülőtéren nem találsz gyorsétteremláncokat.

Az egyik legnépszerűbb és legnagyobb étkezde a Bricco a tranzitterület 2. emeletén található.

A nyilvános területen a Kitchen Pizza Bar is népszerű étterem.

A tranzitzóna gazdagon felszerelt, ruházati és divatkiegészítőket kínáló luxusmárkák üzletei. A vámmentes üzletben is vásárolhat.

A repülőtéren nincs hagyományos élelmiszerbolt . Azonban igénybe veheti egy gyógyszertár szolgáltatásait, amely a repülőtéren található.

ATM-ek

A repülőtéren található ATM-eket kizárólag az Euronet üzemelteti, a pénzfelvételi díj körülbelül 5 eur, és az eurótól eltérő pénznemben vezetett számlával rendelkező kártyával történő pénzfelvétel esetén kedvezőtlen az átváltási árfolyam.

Ideális esetben fizessen a közlekedésért kártyával vagy online, és szükség esetén vegyen fel pénzt egy hagyományos banki ATM-ből a városban.

Ivóvíz

Az ingyenes hideg ivóvízzel ellátott kutak, amelyekből saját palackot tölthetünk, a tranzitterületen a 8-as és a 43-as indulási kapunál találhatók.

Dohányzóhely

A biztonsági szolgálat mögött, az 1. emeleten, a Bricco Café étterem mellett dohányzóhelyiség is rendelkezésre áll.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.