Szolgáltatások a repülőtéren Velence Treviso

Velence

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a Velence Treviso repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Internet és wi-fi

Awifi internet-hozzáférés ingyenesen és időkorlátozás nélkül áll rendelkezésre.

Ha egy uniós országból származó SIM-kártyát használ, Olaszországban ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint a saját országában.

Ellenkező esetben az airalo.com oldalon gyorsan és egyszerűen szerezhet adatforgalmi e-sim kártyát.

Szállodák megtekintése Velencében

Éttermek és üzletek

A nyilvános területen az érkezési csarnokban található kis bisztróban és az indulási szinten található étkezdében frissítheti fel magát.

A tranzitzónában egy kis bisztró és a népszerű Bricco étterem kínál teljes meleg étkezést.

Az üzletek között egy vámmentes üzlet és egy kis újságokat, könyveket és rágcsálnivalókat árusító bolt található.

ATM-ek

A repülőtéren található ATM-eket kizárólag az Euronet működteti, a pénzfelvételi díj 5 euró körül van, és a nem euróban vezetett számlával történő kártyás pénzfelvétel esetén kedvezőtlen az átváltási árfolyam.

Ideális esetben fizessen a közlekedésért kártyával vagy online, és szükség esetén vegyen fel pénzt egy hagyományos banki ATM-ből a városban.

Poggyászok tárolása

A repülőtéren nincs csomagmegőrző. Használhatja azonban például a Velence központjában található Santa Lucia vasútállomáson található automata csomagmegőrzőket.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.