Szállodák a repülőtér közelében Új-Delhi

Új-Delhi

Keresse meg a legjobb repülés előtti vagy utáni szálláshelyet Delhi repülőtér közelében.

A különböző portálokon való keresés során figyeljen a szálláshely tényleges elhelyezkedésére. Az olyan portálokon, mint a booking.com vagy az agoda.com, sok hoteltérkép nem helyesen mutatja a terminálok közvetlen közelében lévő szállodákat, holott egyes szálláshelyek valójában több mint 5 km-re vannak a repülőtértől.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a szállodákat, amelyek valóban közvetlenül a delhi repülőtér mellett találhatók.

Szállodák a terminál közelében

Ha hosszú nemzetközi átszállással kell Delhiben tartózkodnia, és nem szeretne indiai vízumot intézni, vegye igénybe a Holiday Inn Express Terminal 3 **** tranzitszálloda szolgáltatásait. Ez a szálloda közvetlenül a 3. terminál tranzitterületén belül, a 15-ös indulási kapu közelében található.

Szállodák az AeroCityben

A repülőtér közelében található Aerocity mesterséges városa, ahol a repülőtéri gyorsvonalon egy azonos nevű metróállomás is található.

Aerocityben többnyire multinacionális vállalatok nagy szállodái találhatók. Néhány szálloda privát transzfert kínál a terminálokhoz a következő árakon 500 inr a címre. 1 000 inr.

Lényegesen olcsóbb az AeroCityből metróval eljutni a 2/3-as terminálokhoz (20 inr), az 1. terminálhoz pedig speciális buszjárattal (40 inr). Az állomástól a szállodákig 5-10 perces séta egy modern, tiszta környéken.

  • Utazási idő metróval a 2/3-as terminálokhoz - 5 perc.
  • Utazási idő busszal az 1. terminálhoz - 10 perc

A szállodákat a legolcsóbbtól (a 80 eur a legdrágábbtól 250 eur éjszakánként).

Olcsó szállodák a közelben

Nagyon olcsó, de megkérdőjelezhető minőségű szállodák találhatók a szomszédos Mahipalpur kerületben, amely az Aerocityvel szembeni főúton található.

Itt tipikusan indiai szolgáltatásokra kell számítani. A felszínen szép és tiszta szobák, de az olyan részletek, mint a szivárgó melegvíz, a penész a zuhanyzókban vagy a piszkos ágynemű a mindennapok rendje. Másrészt, egy szobáért itt kb. 15 eur éjszakánként.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.