Transzfer a repülőtéren Punta Cana

Punta Cana

A repülőtér két terminálra, az A és a B terminálra oszlik, amelyek egymástól körülbelül 100 méterre helyezkednek el egy sétány mentén. Mindkettő a nap 24 órájában nyitva van.

A legjobb tengerparti üdülőhelyek - Punta Cana

A terminálok a szerint vannak felosztva, hogy mely légitársaságok jelentkeznek be rajtuk.

  • Aterminál - Aerolineas Argentinas, Aeromexico, Aeroregional, Air Canada, Air Caraibes, Air Europa, Air Transat, Avior, Condor, Discover Airlines, Edelweiss/Swiss, Evelop Airlines, Finnair, GOL, Icelandair, IFly, InterCaribbean Airways, JetBlue, LATAM, LOT, Lufthansa, Nordwind Airlines, Orbest, Southwest, Spirit Airlines, Sun Country Airlines, Sunwing, Thomas Cook Airlines, TUI, United, Westjet, Wingo, World2fly.
  • Bterminál - Air France, Allegiant Air, American Airlines, Avianca, British Airways, Copa Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines.

A repülőtér a tengerparti pavilonok stílusában épült, de a terminálok valójában modernek és légkondicionáltak.

Bevándorlási ellenőrzés és turistakártya

A bevándorlási ellenőrzésnél általában rövidek a sorok, és ritkán tartanak 30 percnél tovább.

Maga a bevándorlási ellenőrzés általában csak abból áll, hogy megkérdezik, meddig marad a Dominikai Köztársaságban.

Régebben egy speciális turistakártyáért kellett fizetni érkezéskor, de manapság a turistakártya díját minden repülőjegy ára tartalmazza. Tehát érkezéskor nem kell semmilyen előkészületet tennie vagy fizetnie.

Átszállás a járatok között

Punta Cana nem egy tipikus átszállási repülőtér, de mégis kényelmes átszállást kínál a járatok között, olyannyira, hogy mindent egy foglalással tudhat magáénak, és nem kell a poggyászok újbóli feladásával foglalkoznia.

Abban az esetben, ha külön vásárolta meg a jegyeit, és a Punta Cana repülőtéren a transzfert saját maga kombinálja, mindig át kell mennie a bevándorlási hivatalon, és fel kell vennie a poggyászát. Ezután újra be kell jelentkeznie, és a biztonsági ellenőrzésen keresztül vissza kell mennie a tranzitterületre.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.