Szállodák a repülőtér közelében Párizs Orly

Párizs

Az Orly repülőtér egész éjjel közlekedik, és gyakran indulnak járatok kora reggel, illetve érkeznek járatok késő este. Ilyen esetekben hasznos lehet a környékbeli szállodák egyikét igénybe venni.

Közvetlenül a terminálok mellett

A 4-es termináltól két szálloda is gyalogosan elérhető, a többi terminál pedig 15 perc alatt vagy az ingyenes OrlyVal automata vonattal érhető el.

A repülőtér közelében

A közelben tucatnyi más szálloda található, és bár tömegközlekedéssel kell eljutni hozzájuk, az árak alacsonyabbak, mint a repülőtéri szállodáké. Mi például ezeket a jól megközelíthető és olcsó szállodákat választjuk:

  • Kyriad Hôtel Orly Aéroport - Athis Mons - árak a következő összegektől 90 eur, egy villamosmegálló (a központtól a másik irányba) a Porte de l'Essonne végállomásig, kb. 2 percre a repülőtértől.
  • HotelF1 Rungis Orly - árak a következő összegektől 50 eur, legolcsóbb lehetőség a környéken, kb. 10 percet kell villamosozni a megállóig. Saarinen, ahonnan 400 méteren belül gyalogosan lehet eljutni a szállodához (a 216-os busszal egy megállóra lehet eljutni).

Éjszaka a terminálon

A terminálok összes nyilvános területe a nap 24 órájában nyitva van. A biztonsági őrség mögötti tranzitterületek viszont a legtöbb terminálon körülbelül fél kettő és fél öt között bezárnak.

Ha pénzt akarsz spórolni, és a terminálban akarsz éjszakázni, senki sem fog kirúgni. Azonban készüljön fel az esetleges ellenőrzésekre, ahol fel kell mutatnia a jegyét.

A párizsi Orly repülőtér termináljában való éjszakázás a legkényelmetlenebbek közé tartozik Európában. Nagyon kevés ülés van, és mindegyiknek van karfája. Éjszaka minden javítás, építkezés és takarítás zajlik, és az egész repülőtéren nem talál egy csendes helyet sem.

Nézze meg inkább a Párizs Orly repülőtér közelében található szállodákat.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.