Szállodák a repülőtér közelében Párizs Charles de Gaulle

Párizs

Legyen szó akár egy éjszakai átszállásról vagy egy kora reggeli párizsi indulásról, egy repülőtéri szálloda mindenképpen jól jöhet. A terminálokon való alvást megtűrik, de Párizsban ez inkább megpróbáltatás, mint kényelmes módja az éjszaka eltöltésének.

Szállodák közvetlenül a terminál mellett

A repülőtér területén belül több szálloda is található, amelyek ára éjszakánként 130 eur és 400 eur között mozog egy 2 ágyas szobában. Az árak a szabad helyek függvényében nagymértékben változnak.

A reptéren való megszállás előnye, hogy a reggeli keléssel töltött idő kiesik. Gyalog vagy az ingyenes CDG Val vonattal 15 percen belül eljuthatsz a check-inhez anélkül, hogy reptéri transzferrel kellene foglalkoznod.

Szállodák a repülőtér közelében

A tágabb környéken, különösen Roissy-en-France és Villepinte falvaiban tucatnyi más szállodát találsz, 40 eurótól kezdődő, de többnyire 90 eur körüli árakkal.

Néhány az általunk ellenőrzött olcsó szállodák közül ibis Budget Roissy CDG Paris Nord 2, Premiere Classe Roissy.

Számítson 20-30 perc közötti ingázási időre a termináloktól/hoz, kihasználva a három rózsaszín, fekete és kék vonalon közlekedő speciális ingyenes buszjáratokat.

A sofőr semmilyen módon nem ellenőrzi a foglalást, és ha a szállodája nincs közvetlenül feltüntetve, de valahol a közelben van, akkor is gond nélkül használhatja a buszt. A járatok reggel és este nagyjából 20 percenként, napközben pedig félóránként közlekednek, reggel 5:00 és éjjel fél egy között. Érkezéskor figyelje a "Hotel Shuttles" irányjelző táblákat.

Éjszaka a terminálban

A terminálok összes nyilvános területe a nap 24 órájában nyitva van. A biztonsági ellenőrzés mögötti tranzitterületek viszont a legtöbb terminálon körülbelül 1:30 és 4:30 között bezárnak.

Ha pénzt akarsz spórolni, és a terminálban akarod tölteni az éjszakát, senki sem fog kirúgni. Azonban készüljön fel az esetleges ellenőrzésekre, ahol fel kell mutatnia a jegyét.

A párizsi CDG terminálon való éjszakázás a legkényelmetlenebbek közé tartozik Európában. Nagyon kevés ülés van, és mindegyiknek van karfája. Éjszaka minden javítás, építkezés és takarítás zajlik, és az egész repülőtéren nem találsz nyugodt helyet.

Nézze meg inkább a Párizs CDG repülőtér közelében található szállodákat.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.