Transzfer a repülőtéren Párizs Beauvais-Tille

Párizs

A Beauvais repülőtér 2 terminállal rendelkezik. Ezek nincsenek közvetlenül összekötve, de a járdán (csak a nyilvános területen) 1 perc alatt átsétálhat közöttük (távolság kb. 50 méter).

Olcsó szállodák keresése a Beauvais repülőtér közelében

A terminálok nincsenek egyértelmű kulcs szerint felosztva. Mindkét terminálon schengeni és nem schengeni járatokat bonyolítanak le, és minden légitársaság mindkét terminált használja.

A terminál mindig fel van tüntetve a jegyen, és ha nem találja ezt a jelölést, akkor sem kell idegeskednie.

Az épületek ugyanis olyan közel vannak egymáshoz, hogy ha elsőre el is téveszted a megfelelőt, egy rövid sétával a járdán 5 perc alatt könnyen kijavíthatod a hibát.

Átszállás a járatok között

Beauvais-t kizárólag fapados légitársaságok üzemeltetik, így az átszállások mindig nem garantáltak, azaz két különböző jegyről magadra maradsz.

Átszálláskor, még egy terminálon belül is, mindig ki kell menni, újra becsekkolni, és a biztonsági ellenőrzésen át vissza kell menni a tranzitterületre.

A reális átszállási idő feladott poggyász nélkül kb. 20-45 perc, a biztonsági soroktól függően. Azt azonban semmiképpen sem javasoljuk, hogy 2-3 óránál kevesebbet hagyjunk a két járat között.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.