Szolgáltatások a repülőtéren Páfosz

PFO

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre Páfosz repülőterén. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Hotelek keresése Páfosz területén

Internet és wi-fi

Awifi ingyenesen és korlátozások nélkül elérhető. Csatlakozzon a "Repülőtér Free-Wifi" hálózathoz.

Ha uniós országbeli SIM-kártyát használ, akkor Cipruson ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint hazájában.

Ellenkező esetben gyorsan és egyszerűen szerezzen adatforgalmi e-sim-et az airalo.com oldalon.

Éttermek és üzletek

Azéttermek és kávézók a biztonsági ellenőrzés után jobban képviseltetik magukat a légi oldalon. A repülőtér méretéhez képest nagyon széles a választék, a klasszikus éttermektől a Costa Coffee-n át a bagett- és pizzázóhelyig.

A nyilvános területen található a Costa Coffee egy másik fiókja is.

A nyilvános területen és a biztonságiak mögött egy minipiac áll rendelkezésre italokkal, chipsekkel és egyéb rágcsálnivalókkal.

ATM-ek

A repülőtéren két ATM található. Közvetlenül az érkezési csarnok kijáratánál az első ATM a valutaváltóhoz kapcsolódik, és a pénzfelvételért kb. 4 eur. Ezért használja a Bank of Cyprus díjmentes ATM-jét, amely az érkezési kijárattól balra, az autókölcsönző fiókok mellett található.

Poggyászok tárolása

Páfosz repülőterén jelenleg nincs poggyászmegőrző.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.