Transzfer a repülőtéren Oslo

Oslo

Az oslói repülőtér egy nagy terminált használ az összes járat számára. Minden járatot egyetlen épületből kezelnek. Nincs szükség automata vonatokra vagy buszokra.

A terminál egyik végétől a másikig kb. 10-12 perc a gyaloglás.

Olcsó szállodák az oslói repülőtér közelében

A földszintet az érkezők számára használják, míg az 1. emeletet az indulók számára különítették el. A hatalmas csarnokban található az összes check-in pult és számos önkiszolgáló check-in automata. Az önkiszolgáló poggyászfeladás is igénybe vehető.

Egy központi biztonsági ellenőrzőponton keresztül jutunk el az összes járathoz: belföldi és nemzetközi járatokhoz.

A biztonsági ellenőrzőponton túl az utasáramlás tovább oszlik 3 részre:

  • belföldi - A, B, C kapuk
  • nemzetközi (schengeni) - D, E kapuk
  • nemzetközi (nem schengeni ) - F kapuk

Útlevélellenőrzés csak az E és F kapuk közötti területen van. Ha egyszer belépett az F kapu területére, nem mehet vissza.

Átszállás a járatok között

Az átszállás az oslói repülőtéren nagyon egyértelmű és gyors. A minimális átszállási idő 35 perc, de a gyakorlatban kevesebb mint 20 perc alatt eljuthatsz a repülőgépről a repülőgépre.

Schengen -> Schengen

Ha egy norvégiai vagy bármely schengeni célállomásról repül, majd visszarepül Schengenbe vagy Norvégiába, nem kell semmilyen ellenőrzésen átesnie.

Kövesse a "csatlakozó járatok" táblákat, és a repülőgéptől egyenesen az indulási kapu területére sétálhat.

Nem schengeni

Ha egy nem schengeni országból átszáll egy norvégiai belföldi járatra vagy egy schengeni országba, akkor át kell mennie az útlevél- és biztonsági ellenőrzésen.

Egyébként csak az útlevélellenőrzésen kell átmennie.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.