Megközelítés a repülőtérről Nairobi

Flamingók Nakuruban

A legtöbb utazó úgy dönt, hogy taxival utazik a repülőtérről Nairobi belvárosába, vagy ideális esetben az Uber vagy a Bolt mobilalkalmazásokat használja, amelyek Nairobiban is jól működnek.

A legolcsóbban a 34-es helyi buszjárattal lehet eljutni a városközpontba, amely a turisták körében nem túl népszerű a tájékoztatás hiánya és a hosszú menetidő miatt.

Válassza ki a legjobb szállodát Nairobi központjában

Taxi / Uber / Bolt

A legegyszerűbb és legbiztonságosabb közlekedés Nairobi belvárosába az Uber vagy a Bolt mobilalkalmazáson keresztül történő taxizás, amelyet az 1-es és a 2-es terminálhoz is le lehet hívni.

Az árat az aktuális keresletnek megfelelően számítják ki, és 650 kes és 740 kes között mozog.

A hagyományos sárga taxikat mindig az érkezési csarnokban található külön pultoknál kell lefoglalni. A repülőtérre menet a szállodán keresztül vagy az utcán integetve is hívhat taxit, de ebben az esetben fennáll a veszélye, hogy többszörös túlszámlázást kap.

Nairobi központjába 850 kes és 900 kes közötti összegbe kerül a taxi.

Autóbérlés

Ha önállóan szeretné felfedezni Kenyát, és Nairobin kívülre is elmerészkedne, akkor nagyon ajánljuk, hogy béreljen autót közvetlenül a repülőtéren.

Az autókölcsönző pultok a repülőtér területén található garázsokban találhatók, körülbelül 3 perces sétára az 1-es terminál mindkét részlegétől. A heti bérlés árai 330 usd-tól kezdődnek.

Hasonlítsa össze az árakat és foglaljon autót

Városi busz

Az 1-es terminált a KBS 34J buszjárat köti össze a városközponttal (fő buszpályaudvar). Sajnos a társaság honlapja nem nyújt releváns információkat.

A 34J vonal térképét például a Moovitapp-on tekintheti meg.

A buszmegállók nincsenek jelölve. A 34-es vonal kb. 6:30-tól 21:30-ig 15-20 percenként közlekedik, és csak a buszon belül a kalauztól lehet 50 kes-ért készpénzzel jegyet váltani.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.