Parkolás a repülőtéren München

München

Hol lehet a legjobban parkolni a müncheni repülőtéren? Milyen áron lehet parkolni a repülőtéren és a környékbeli magánparkolókban?

Hosszú távú parkolás

Az Economy Parking North P51 kínálja a legalacsonyabb árakat a közvetlenül a repülőtéren történő parkoláshoz. A repülőtér weboldalán történő online foglalás esetén hetente a 49 eur címen lehet fizetni. Minél korábban foglalja le a parkolót, annál olcsóbb lesz. A normál ár az utolsó pillanatban történő foglalás esetén 70 és 70 Ft között van. 90 eur hetente.

A parkolójegy egyben jegyként is szolgál a 635-ös buszra vagy vonatra, amely 20 percenként elvisz a terminálhoz (az út 6 percig tart). Érdemes mindig megnézni a repülőtér weboldalát, mivel időnként vannak olyan különleges ajánlatok, amelyek kivételesen kb. 40 eur hetente.

A parkolás közvetlenül a termináloknál kb. 150 eur hetente.

A legolcsóbb parkolás közvetlenül a termináloknál (5 perc sétára) a következő összegbe kerül 70 eur körülbelül egy hónap alatt.

Hagyományosan számos magánparkoló található a repülőtér körül, amelyek ingyenes transzferrel közlekednek a terminálhoz. A különböző ajánlatokat a következő weboldalakon hasonlíthatja össze parken-airport.de vagy a oldalon. parkplatzvergleich.de. A legalacsonyabb ár, amit a heti parkolásért kaphat, általában a következők körül van 59 eur.

Alternatív megoldás a környező falvak lakott területein lévő, felügyelet nélküli, ingyenes, legális parkolás, de a tömegközlekedés ezekből a falvakból gyakran nagyon hosszú és bonyolult.

Rövid távú parkolás

A rövid távú parkolás 5 percig ingyenes a közvetlenül a terminálok előtti "Kiss and fly" zónában, illetve 10 percig a "Kiss and ride" zónában.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.