Szolgáltatások a repülőtéren Mexikóváros

Mexikóváros

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a mexikóvárosi repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és vásárolni?

A legjobb szállodák Mexikóvárosban

Internet és wi-fi

Az összes terminálon ingyenes wifi használható, de csak a biztonsági ellenőrzés után. Csatlakozzon az "Infinitum" hálózathoz.

Gyorsan és egyszerűen szerezzen mexikói adatforgalmi e-sim-et a weben airalo.com.

Poggyászok tárolása

Az 1. és 2. terminál nyilvános területén csomagmegőrzőket találhat. Az üzemidő 24/7, és egy egész napos tárolásért 120 mxn-t fizethet. Kizárólag készpénzzel lehet fizetni.

  • 1. terminál - E2 csarnok, 1. emelet
  • 2. terminál - 2. emelet a 3. és 4. kapu között

Üzletek és szupermarketek

Mindkét terminálon jól felszerelt duty free üzletek, luxus divat, kiegészítők és utazási felszerelések találhatók. Számos újságárus árul nyomtatott anyagokat, italokat és édességeket.

Számos üzlet a nap 24 órájában nyitva tart.

Az utazók gyakran keresik az élelmiszerboltokat, hogy olcsó és gyors harapnivalót vásároljanak a repülőút előtt vagy a szállodába érkezés után.

Mindkét terminálon számos helyen, a nyilvános és tranzit területeken 7 Eleven, Oxxo, Circle K és Chilim Balam minimarketek találhatók. Valamennyi fiók a nap 24 órájában nyitva van.

A drogériákkal kombináltgyógyszertárak is hasznosak.

  • 1. terminál - nyilvános terület, földszint, 24/7
  • 2. terminál - nyilvános terület, 1. emelet, 24/7

Az összes bevásárlási lehetőség listáját, beleértve a nyitvatartási időt is, a repülőtér honlapján találja: aicm.com.mx/tiendas.

Éttermek

A Benito Juárez repülőtér nagyon jól felszerelt mindenféle étteremmel, bárral és kávézóval.

Olcsó és gyors ételeket mindkét terminál nyilvános és tranzitterületein egyaránt találhat. Az éttermek több mint fele éjjel-nappal nyitva van.

Vannak helyi konyhát kínáló étkezdék, Starbucks kávézók és nemzetközi gyorséttermek, például Sbarro, Subway és McDonald's.

Az összes étkezési lehetőség listája a nyitvatartási idővel együtt megtalálható a repülőtér weboldalán: aicm.com.mx/alimentos.

Ivóvíz

A MEX egyik terminálján sincs ivóvízkút. Azonban a biztonsági átvizsgálás után is vásárolhatsz olcsó palackozott vizet mindkét terminálon több 7 Eleven, Oxxo vagy Circle K minimarketben.

Zuhanyzók

A MEX terminálon nem állnak rendelkezésre nyilvános zuhanyzók. Zuhanyzók csak a prémium osztályú várótermekben találhatók.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.