Transzfer a repülőtéren Marseille

Marseille

A marseille-i repülőtéren két épület van, amelyek nem kapcsolódnak egymáshoz, de a főbejáratok közötti járdán a gyalogos távolság még 150 métert sem tesz ki.

Olcsó szállodák megtekintése a marseille-i repülőtér közelében

Az 1-es terminál sokkal nagyobb és modernebb, a check-in pultok az A és B csarnokokra vannak felosztva. A 2-es terminál viszont kicsi, és hajlamos zsúfolt lenni, nincs elég ülőhely.

Összességében a marseille-i repülőtér kompaktnak tűnik, és a repülőtéren belüli távolságok nagyon rövidek.

A terminálok légitársaságok szerint vannak felosztva.

  • 1.terminál - Aegean Airlines, Air Algerie, Air Arabia, Air Corsica, Air France, Air Senegal, Air Transat, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Brussels Airlines, El Al, Ethiopian, Eurowings, Iberia, KLM, Lufthansa, Nouvelair, Pegasus Airlines, Royal Air Maroc, Shanghai Airlines, Sky Express, Swiss, TAP, Transavia, Tunisair, Turkish Airlines, Twinjet, Vueling, Volotea.
  • 2.terminál - Aer Lingus, easyJet, Ryanair

A célállomások aktuális listáját és a légitársaságok terminálonkénti bontását a repülőtér honlapján találja.

A terminálok részletes térképét a következő weboldalon találja: marseille-airport.com/indoor-maps.

Átszállás a járatok között

Az 1-es terminálon közvetlen átszállási lehetőség van, ha Ön rendelkezik beszállókártyával egy csatlakozó járatra, és a schengeni térségből érkező járatokról száll át.

A mozgólépcsők közvetlenül a poggyászkiadó területről vezetnek az indulási kapukhoz.

Minden más esetben el kell hagynia a tranzitterületet, és a biztonsági ellenőrzésen keresztül kell eljutnia az indulási kapukhoz.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.