Parkolás a repülőtéren Frankfurt

Frankfurt am Main

Ha autóval utazik, a legégetőbb kérdés, hogy hol parkoljon a frankfurti repülőtéren.

Elég sokféle lehetőség közül választhat, tekintse meg a közvetlenül a repülőtér által létrehozott legjobb parkolási lehetőségeket:

  • Terminal Parking - garázsok közvetlenül a termináloknál (P2 + P3 az 1. terminálon és P8 + P9 a 2. terminálon), árak heti 75 eurótól , online foglalás >>
  • Business Parking - az 1-es terminálhoz legközelebbi garázsok, heti 125 eurótól , online foglalás >>
  • Holiday Parking - fedett parkoló a repülőtértől 2 km-re, vagy 1 S-Bahn állomáson (Frankfurt am Main Gateway Gardens megálló), ingyenes utazás parkolójeggyel, árak heti 55 eur-tól , online foglalás >>

Minél korábban foglalja le a parkolást, annál alacsonyabb lesz az ár.

Alacsonyabb parkolási árak kb. 48 eur/hét kezdődnek, amit a repülőtér környékén számos magánparkolóban fizethet, amelyeket könnyen összehasonlíthat például a Parkvia weboldalán keresztül. Minden parkolóban ingyenes minibuszos transzfert biztosítanak a terminálhoz.

Park, Sleep & Fly

Érdekes lehetőséget kínál a repülőtér több közeli szállodával együttműködve, ahol 1 éjszakát kapunk egy 2 ágyas szobában, egy hét parkolást és egy transzfert a szálloda és a repülőtér között.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.