Szállodák a repülőtér közelében Dublin

Night Bridge in Dublin

Az Aer Lingus dublini csatlakozó járatainak számos jegyértékesítése miatt néha hasznos lehet a repülőtéren éjszakázni egy szükséges éjszakai átszállás miatt. Hasonlóképpen, egy repülőtérhez közeli szálloda hasznos lehet nagyon korai indulás vagy késői érkezés esetén.

Szállodák a terminál közelében

Két minőségi szálloda közvetlenül a repülőtér területén található:

A szállodák árai hasonlóak, és a következő árakon kezdődnek 180 eur éjszakánként.

Szállodák a környéken

Ideális alternatíva a Clayton Hotel Dublin Airport 4*, amely egyharmaddal olcsóbb, mint a terminálban található szállodák, és 24 órás transzfert kínál a 2,5 kilométerre lévő repülőtérről. Vannak családi szobák is 2 felnőtt és 2 gyermek számára, majdnem ugyanannyiért, mint egy kétágyas szoba.

Szintén a termináltól sétatávolságra található a Carlton Hotel Dublin Airport **** és a Premier Inn Dublin Airport ***, amely szintén kínál családi szobákat és ingyenes reggelit a gyerekeknek, ha legalább 1 fizető felnőtt is van.

Éjszakai szállás a terminálon

Mindkét terminál a nap 24 órájában nyitva van, és az épületekben való éjszakázásra is van lehetőség.

A terminálok nyilvános helyiségeiben azonban hiába keresi a kényelmes ülőhelyeket. Az utazók ezt a problémát úgy oldják meg, hogy a földön, matracokon alszanak. Számítson azonban arra, hogy a legcsendesebb ülőhelyek este 10 óra körül már foglaltak lesznek.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.