Szállodák a repülőtér közelében Catania

Etna

Ha a tömegközlekedés hiánya miatt nem szeretne kora reggel taxival a repülőtérre utazni, akkor este is megérkezhet a repülőtérre, és megszállhat a közeli szálláshelyek egyikében.

Ezek többsége magánlakás vagy vendégház, de sok közülük 400 méteren belül van a termináltól, és a terminálhoz bármikor el lehet sétálni a gyalogúton.

Szállodák a repülőtér közelében

  • Catania International Airport Hotel - a termináltól kb. 1,5 km-re található 4*-os szálloda a legjobb szállás a környéken, árai a következők. 103 eur
  • Bed and Fly Aeroporto Catania - egyszerű vendégház 800 méterre a repülőtértől, árai a következőktől indulnak 48 eur
  • Magnolia Boutique Rooms - a repülőtérhez legközelebbi szállás közvetlenül a terminállal szemben, gyönyörű, modern szobákat kínál, és 2 perc sétára van, árai: -tól 110 eur

Szállodák a központban

Ha inkább a központban és a repülőtérre vezető közlekedési kapcsolatokhoz közel szeretne megszállni, a legjobb helyen a főpályaudvar környékén találja magát.

A terminálon belüli éjszakák

Az A terminál a nap 24 órájában nyitva tart, de nincsenek kényelmes ülőhelyek.

A terminálban való alvás ezért rendkívül kényelmetlen. A nyilvános területen minimális ülőhely van, és minden lámpa teljesen ki van világítva még éjszaka is. Az egyetlen csendesebb hely a McDonald's étterem közelében van az indulási szinten.

 
Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.