Szolgáltatások a repülőtéren Brno

Brno

Tudja meg, milyen szolgáltatások és létesítmények állnak rendelkezésre a brnói repülőtéren. Hol lehet a legjobban enni és hol lehet vásárolni?

Hotelek összehasonlítása Brno repülőtér közelében

Internet és wi-fi

A repülőtér egész területén ingyenes awifi. Csatlakozzon az "AIRPORT" hotspothoz.

Ha egy uniós országból származó SIM-kártyát használ, a Cseh Köztársaságban ugyanolyan áron telefonálhat és használhat adatforgalmat, mint a saját országában.

Ellenkező esetben gyorsan és egyszerűen szerezzen cseh adatforgalmi e-sim kártyát a weboldalon. airalo.com.

Üzletek és éttermek

A repülőtér nyilvános területén az indulási csarnokban talál egy kocsmát és egy kis éttermet. A repülőtér nyilvános területén üzletek nem működnek.

A biztonsági ellenőrzésen való áthaladás után a kis duty free üzletben vásárolhat, a bisztróban pedig italokat és apró harapnivalókat vehet édesség vagy chips formájában.

Az összes étterem és üzlet nyitvatartási ideje az aktuális járatforgalomhoz igazodik.

ATM-ek és pénzváltók

A repülőtéren található pénzváltó nem működik.

Az érkezési csarnok nyilvános területén, a bal szélső részen (a mosdók és az italautomata mellett) a Komerční banka (Société Générale csoport) ATM-jét használhatja.

Automaták

A tranzitterületen és az érkezési csarnok nyilvános részén több ital- és édességautomata található, ahol olcsón és a nap 24 órájában kis harapnivalókat vásárolhat.

Poggyászok tárolása

A brünni repülőtéren nincs poggyászmegőrző.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.