Neos tájékoztató

Neos Boeing 787-900 Prágában PRG

A Neos járataira a becsekkolás online és a repülőtéren ingyenesen elvégezhető. Az online utasfelvétel a www.neosair.it weboldalon csak a közvetlenül a Neoson keresztül vásárolt egyéni jegyek esetében érhető el.

Ha utazási irodával utazik egy körutazás keretében (pl. Prágából, Brnóból vagy Ostravából), akkor nem tud online bejelentkezni, hanem a repülőtéren kell (ingyenesen) bejelentkeznie.

Bejelentkezési időpontok a repülőtéren

A reptéri utasfelvétel általában 120 perccel az indulás előtt nyitva van az európai útvonalakon és 180 perccel azindulás előtta hosszú távú útvonalakon, ahol a check-in 60 perccel az indulás előtt zárul. A kisebb repülőtereken, mint például Brno vagy Ostrava, a check-in még a hosszú távú járatokon is 120-150 perccel az indulás előtt kezdődhet.

A beszállás szigorúan 30 perccel (hosszú távú járatok esetében 40 perccel) az indulás előtt fejeződik be.

Ülőhely kiválasztása

A konkrét ülőhely kiválasztása az egyéni jegy megvásárlásakor a neosair.it weboldalon keresztül lehetséges, az ülőhely vonzerejétől függően 12 eurótól 30 euróig terjedő áron.

Ugyanezt az árat kell fizetni akkor is, ha az online check-in során történik a kiválasztás.

Ha nem választ ülőhelyet, akkor egy véletlenszerűen kiválasztott ülőhelyet kap ingyenesen.

Ha utazási irodán keresztül szervezett utazás keretében utazik, nem választhat előre konkrét ülőhelyet. A reptéri utasfelvételkor azonban kérhet ablakos vagy folyosós ülést, és a szabad helyek függvényében helyet kap.

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy előbb érkezzen meg az utasfelvételhez.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.