Neos poggyász

Neos Boeing 787-900 Prágában PRG

A Neos Air a megvásárolt jegy árának megfelelően 2 db kézipoggyászt és feladott poggyászt biztosít alapfelszerelésként.

Kézipoggyász

A Neos Air bármely járatán két darab kézipoggyászra jogosult. A nagyobbik legfeljebb 8 kg súlyú és legfeljebb 115 cm-es (pl. 55x40x20 cm) méretű lehet.

Ezen kívül egy második kisebb táskát is felvihet a fedélzetre, amelynek az Ön előtt lévő ülés alá kell beférnie. Általában ezek a méretek kb. 40x30x20 cm-esek, de nincsenek szigorúan meghatározva vagy ellenőrizve.

Feladott poggyász

A feladott poggyászok súlya és száma az adott repülőjegy árától és célállomástól függ. Alapesetben a legolcsóbb PROMO viteldíj nem tartalmazza a feladott poggyászt, és a RELAX viteldíjat egy feladott poggyásszal kell megvásárolni. Alternatív megoldásként a poggyászt online vagy a repülőtéren történő bejelentkezés során is megvásárolhatja.

A további poggyász ára 50 eur 15 kg súlyig, illetve 75 eur 23 kg súlyig.

A túlsúlyos poggyászért 1-10 kg-nál nagyobb súly esetén 50 eur-t kell fizetni. A 11 kg-ot meghaladó súly esetén egy második poggyászért is fizetni kell.

Feladott poggyász charterjáraton

Az utazási irodák járatain (utazási csomag vásárlása esetén) a feladott poggyász mindig alapfelszereltségként jár. Ez vonatkozik a CK Čedok prágai, brnói, ostravai vagy pozsonyi járataira is.

Az ár 1 db 20 kg súlyú ingyenes poggyászt tartalmaz. A súlyhatár minden egyes poggyászra vonatkozik, és nem számítható össze egy családon belül.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.