Corendon Airlines tájékoztató

Corendon Airlines

A Corendon Airlines ingyenes online utasfelvételt kínál. A repülőtéri bejelentkezés díjköteles.

A legolcsóbb szállodák a Booking.com-on a mi kedvezményünkkel

A megadott információk csak a külön megvásárolt jegyekre vonatkoznak. Ha a Corendon Airlines charterjáratát utazási iroda szervezi, a feltételek eltérőek lehetnek, és Önnek az utazás feltételeit kell követnie.

Online bejelentkezés

A tervezett indulás előtt 72 órával és 5 órával online bejelentkezhet a járatra.

Hurghada HRG, Kayseri ASR, Adana ADA, Trabzon TZX és Zonguldak ONQ repülőtereken az online bejelentkezés esetén is el kell mennie a check-in pulthoz, hogy kinyomtatott beszállókártyát kapjon. Az online check-in továbbra is kötelező, enélkül repülőtéri check-in díjat kell fizetnie.

Az online check-in nem minden repülőtéren érhető el, és ahol nem áll rendelkezésre, ott automatikusan lehetősége van arra, hogy a repülőtéren ingyenesen bejelentkezzen.

Az online check-inhez rendelkezésre álló repülőterek listáját, beleértve a check-in lehetőségét is, a corendonairlines.com/online-check-in oldalon találja.

Bejelentkezés a repülőtéren

A repülőtéren csak a FLEX és PREMIUM viteldíjakkal lehet ingyenesen bejelentkezni. Egyéb esetben díjköteles.

Ha utazási irodával utazik, az indulás előtt tájékoztatjuk a check-in lehetőségéről.

Éjszakai poggyászfeladás

Düsseldorf DUS és Köln CGN repülőterein speciális szolgáltatást kínálnak. Itt 5 eurós díj ellenében a következő időpontokban adhatja fel poggyászát a járat indulását megelőző éjszaka:

  • Düsseldorfból induló járatok esetében: poggyászfeladás 18:00 és 20:00 óra között a másnap 08:00 óra előtt induló járatokra.
  • Indulás Kölnből: poggyászfeladás 18:00 és 20:00 óra között a következő napon 10:00 óráig induló járatokra.

Csak 1 személy adhatja fel a poggyászt, de rendelkeznie kell a többi utas úti okmányaival.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.