Corendon Airlines poggyász

Corendon Airlines

A Corendon Airlines egyike azoknak a légitársaságoknak, amelyek minimálisra csökkentik az ingyenes poggyászlehetőségeket. Ha a legolcsóbb repülőjegyet keresi, készüljön fel arra, hogy csak a személyes tárgyakat tartalmazza.

A Corendon Airlines légitársaság poggyászainak egyszerűsített áttekintését az alábbi táblázatban találja:

Tarifa Személyes tárgy Kézipoggyász Feladott poggyász
Promo 1x 3 kg - -
ECO - 1x 8kg -
FLEX 1x 3kg 1x 8kg 1x 23kg
PREMIUM 1x 3kg 1x 8kg 2x 20kg
Gyermekek 2 éves korig - - 1x 10kg

A fenti információk csak a külön megvásárolt jegyekre vonatkoznak. Ha a Corendon Airlines charterjáratát egy utazásszervező szervezi, a feltételek eltérőek lehetnek, és Önnek az utazás feltételeit kell követnie.

Legolcsóbb szállodák a mi kedvezményünkkel a Booking.com-on

Kézipoggyász

A fenti táblázat alapján egyértelmű, hogy nem mindenki ugyanannyi és ugyanolyan típusú poggyászra lesz jogosult. Az ECO viteldíj alapárában standard kézipoggyász jár. Ha azonban olyan szerencsés vagy, hogy a Promo tarifa legolcsóbb jegyeit vásárolod meg, akkor csak egy személyes tárgyat kapsz benne. A méretek a következők:

  • Kézipoggyász: (súlya 8 kg): 55 x 40 x 25 cm (súlya 8 kg).
  • Személyes tárgy: 40 x 30 x 15 cm (súly 3 kg).

A promóciós viteldíjban lehetőség van nagyobb kézipoggyász vásárlására a foglalás során kb. 10 euróért, vagy feladott poggyász vásárlására 25 eurótól, súlytól függően. Ha nincs szüksége több kiegészítő szolgáltatásra, akkor érdemes a legolcsóbb jegyeket megvenni, és szükség esetén további poggyászt vásárolni, ahelyett, hogy magasabb viteldíjjal vásárolna jegyet.

A corendonairlines.com/additional-services oldalon adhat hozzá poggyászt a foglalásához.

Feladott poggyász

A feladott poggyász alapesetben nincs benne a jegyárban. Csak a drágább FLEX és PREMIUM viteldíjakon van benne. Az olcsóbb viteldíjakon azonban a becsekkolásig bármikor vásárolhat poggyászt.

A feladott poggyász árát súly szerint számítják ki.

Egy darab 15 kg-tól 40 eur-ért 32 kg-ig 60 eur-ért választhat, és személyenként legfeljebb 9 darab poggyászt vásárolhat. Az árszinteket lásd a képen.

Babakocsik gyerekeknek

A babakocsikat minden kisgyermek számára életkortól függetlenül ingyenesen szállítják. Lehetőség van csak 1 darab szállítására, a többit már súly szerint számoljuk fel.

A 2 éves kor alatti gyermekek 10 kg-ig jogosultak feladott poggyász szállítására.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.