Bulgaria Air poggyász

beszállás, Bulgaria Air

Ha a Bulgaria Air légitársasággal utazik, jogosult legalább 1 kis kézipoggyász és 1 személyes tárgy ingyenes szállítására.

Kézipoggyász

A Bulgaria Air valamennyi járatán két darab kézipoggyász szállítására jogosult, függetlenül a megvásárolt viteldíjtól.

Különösen az ellenőrzött méreteket kell figyelembe venni, amelyek nem haladhatják meg az 55x40x23 cm-t a normál kézipoggyász és a 30x40x10 cm-t a személyes tárgyak (laptop, kézitáska stb.) esetében.

A kézipoggyász teljes súlya nem haladhatja meg a 10 kg-ot.

Ha a méreteknél nagyobb kézipoggyásszal érkezik az indulási kapuhoz, azt a repülőgép poggyásztérébe adják fel, az útvonal hosszától függően 30 eur és 70 eur közötti díj ellenében.

Feladott poggyász

Ön csak akkor jogosult feladott poggyász ingyenes szállítására 23 kg-ig, ha Economy SAVER, Economy PLUS vagy business osztályú jegyet vásárolt.

  • Maximális súly - 23 kg
  • Az összes méret összege - legfeljebb 158 cm

A súlyt mindig ellenőrzik. A méreteket csak a nyilvánvalóan túlméretes poggyászok esetében ellenőrzik.

A legolcsóbb Economy HAND BAG viteldíj esetén nem jogosult ingyenes poggyászszállításra.

Ha a poggyászával együtt szeretne utazni, vásárolja meg közvetlenül a drágább viteldíjat. A HAND BAG és a SAVER viteldíjak közötti árkülönbség megegyezik a HAND BAG viteldíj mellett vásárolt feladott poggyász árával.

Késik a járata? Kérjen kártérítést

Túlsúlydíjak

Ha poggyászának súlya 23 kg és 32 kg között van, a repülőtéren túlsúlydíjat kell fizetnie, amely az útvonaltól függően 50 eur és 60 eur között mozog.

Ugyanezt az összeget kell fizetni egy második plusz csomag után is.

A 32 kg-nál nagyobb súlyú poggyász nem szállítható.

A poggyászra vonatkozó teljes árlistát az air.bg/your-baggage oldalon találja.

Gyermekkocsik gyermekeknek

Ha kisgyermekkel repül, jogosult ingyenes babakocsira, autósülésre vagy utazóágyra. A babakocsit a check-in pultnál kell feladnia, és a repülőgépre való felszálláskor kell átadnia.

A 2 év alatti gyermekek 10 kg-ig ingyenesen szállítható feladott poggyász, de csak akkor, ha a kísérő felnőtt feladott poggyászt tartalmazó viteldíjat vásárolt.

Ellenkező esetben a 2 év alatti gyermek nem jogosult feladott poggyászra.

Ez a cikk tartalmazhat partneri linkeket, amelyekből szerkesztőségünk jutalékot kaphat, ha rákattint a linkre. Lásd a Hirdetési irányelvek oldalunkat.